Naše ponude za usavršavanje

Upravljanje talentima

U osnovi prepoznajemo talenat u svakom našem zaposlenom. Kao deo našeg upravljanja talentima, želimo da razotkrijemo Vaše specifične talente i da ih unapređujemo. Naš oslonac su inovativno razmišljanje i delovanje, lična odgovornost i  želja za stalnim promenama. U okruženju koje se brzo menja i pruža izazove, pokušavamo da Vaše želje fleksibilno i selektivno uskladimo sa našim potrebama, kako bi omogućili zajednički razvoj i napredak.

Kako bismo na osnovu svojih vrednosti i inicijativa mogli precizno da podržimo ovaj razvoj, pored opsežnog kataloga za dalje usavršavanje, organizovali smo i specijalne programe.

Naša ponuda za sticanje stručnog znanja sadrži širok spektar mogućnosti za prepoznavanje i podsticanje potencijala. Posebnu važnost posvećujemo tome da svoje potrebe pokrivamo stručnim kadrovima iz sopstvenih redova. Mi, kao Vaš partner za stručno osposobljavanje i dalje usavršavanje, pripremamo Vas ciljanom ponudom seminara i razvojnih programa za predstojeće zadatke. 

Uvid u našu ponudu seminara

REHAU Vam nudi niz stručnh seminara koji se zasnivaju na potrebama i koji podržavaju Vaše profesionalno i lično  usavršavanje. Ponuda seminara se zasniva na aktuelnim temama i temama koje su orijentisane ka budućnosti. Očekujte seminare i radionice koje će voditi eksperti, i koji će proširiti vaše stručne i metodološke, liderske, jezičke i socijalne veštine. 

E-Learning

E-Learning, učenje pomoću digitalnih materijala , kod REHAU-a je dostupno kao samostalan način učenja ili kao „Blended Learning“ (npr. didaktičko povezivanje različitih metoda učenja).

Pomoću E-Learning metode usvojićete, u skladu sa Vašim potrebama, aktuelna korporativna znanja. Samostalno odlučujete o tome, kada i  gde ćete učiti online putem prijavljivanja na REHAU-platformu za učenje . Putem našeg portalu za učenje naši zaposleni, širom sveta, imaju mogućnost da nastave svoje usavršavanje na dvanaest različitih jezika o temama, kao što su Compliance, korporativna bezbednost, upravljanje kvalitetom itd.

Kroz projekat „Future Learning“ konstantno razvijamo nove i inovativne metode ( interaktivni svet učenja, video zapisi sa objašnjenjima eksperata itd.) koje nakon kraće pilot faze nudimo našim zaposlenima širom sveta.

„Coaching“

Kao individualni oblik razvoja zaposlenih nudimo “Coaching”. Naime, ovde se radi o poverljivom, savetodavnom razgovoru “u četiri oka”. Drugim rečima, “Coaching” je način savetovanja u kojem vas trener podržava ciljano postavljenim pitanjima, da biste samostalno pronašli prilagođena rešenja za vašu situaciju I pitanje. To znači da trener ne daje direktne sugestije za rešenja, već vas prati pri identifikovanju uzroka problema i razvoju sopstvenih rešenja.

Svakako da i rukovodioci mogu  da koriste “Coaching”, kao vid podrške npr. kod predstojećeg preuzimanja (nove) rukovodeće funkcije. Naravno da je ponuda otvorena i za zaposlene u specijalističkoj i projektnoj karijeri, npr. kako bi pratili procese promena.

Leadership ACADEMY

Digitalni svet rada postavlja potpuno nove i različite zahteve u oblasti upravljanja zaposlenima. Stoga posvećujemo posebnu pažnju na savetovanju naših menadžera o razmišljanju i razvoju liderskih sposobnosti.Ovaj proces, zasnovan na razmeni, kreira uslove za svesno sagledavanje sopstvenih sposobnosti. Pored „Feedback“ (povratne informacije) alatki, kao što je npr. 360° Feedback, u ponudi su razni seminari, radionice i E-Learning-kursevi, koji pokrivaju kako liderske i menadžerske, tako i preduzetničke i socijalne veštine. 

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection