Fußbodenheizung

Očekujte više od svog doma s podnim grejanjem

U svom domu ne želimo da budemo ograničeni – ni kada se radi o idejama, ni kada je u pitanju komfor.

S podnim grejanjem kompanije REHAU možete više očekivati od Vašeg doma.


Više komfora, više prostora, više životnog kvaliteta

Podno grejanje kompanije REHAU Vam otvara mogućnost više. Očekujte toplinu koja se oseća, ali se ne vidi. To ostavlja više prostora za sopstvene ideje i individualan prijatni osećaj.


Uživanje u potpunoj fleksibilnosti

Koristimo puno vremena da svoj dom individualno uredimo. Boja, nameštaj i dekoracija – sve mora da bude tačno onako kako smo zamislili. Zašto bi pri tome trebalo praviti kompromise?

Podno grejanje kompanije REHAU pruža Vam mogućnost da se pri uređivanju prepustite svojim idejama. Bez radijatora koji blokiraju dragoceni prostor. Više prostora za Vaše ideje.

Očekujte veću slobodu kretanja:

Za više slobodnog vremena

REHAU podno grejanje ne stvara prašinu, ne mora se lakirati i ne sprečava čišćenje u uglovima.

Za sve podne obloge

Bilo da se radi o pločicama, parketu ili laminatu – REHAU podna grejanja su u principu pogodna za sve vrste podnih obloga.

Za novogradnju i renoviranje

REHAU sistemi podnog grejanja privlače svojom malom ugradnom visinom i dozvoljavaju nadogradnju po individualnoj meri.


Fußbodenheizung mit Wohlfühlfaktor

Veći faktor zadovoljstva – uvek i svuda

Oko 90% našeg vremena provodimo u zatvorenom prostoru. Odgovarajuća temperatura dobrim delom određuje naš životni kvalitet. Zašto se odreći udobnosti i komfora?

REHAU podno grejanje osigurava ravnomernu raspodelu toplote u celoj prostoriji. Za razliku od pojedinačnih radijatora prostorija se zagreva ravnomerno, toplota se raspoređuje svuda i ne nastaju hladne ili previše tople zone. Očekujte prijatnu klimu u prostoriji – bez obzira gde stojite ili sedite.

Još više komfora pruža regulacija za pojedinačne prostorije NEA SMART 2.0, s kojom temperaturu možete regulisati i putem interneta.

Saznajte više o regulaciji temperature


Očekujte veću održivost

Pored komfora i fleksibilnosti REHAU podno grejanje štedi energiju. To je dobro za životnu sredinu – to će Vam uštedeti novac. Nabavka nije skuplja od uobičajenih radijatora. Zašto se onda ograničiti na standardno rešenje ako po istoj ceni postoje održivija rešenja?

Međutim, po pitanju održivosti od REHAU površinskog grejanja možete još više očekivati: možete ga kombinovati s mnogim obnovljivim izvorima energije kao što su hidrotermalna, sunčeva ili geotermalna energija.


Ušteda energije do 20%

 

Kontakt

Imate pitanja u vezi našeg sistema podnog grejanja? Rado ćemo Vam pružiti savet u vezi toga.

Pišite nam

Icon_Dealfinder_14-5_light-grey - 75956

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection