RAUTITAN Trinkwasserleitungen

Očekujte više od Vaše vode za piće


Svakodnevno obraćamo pažnju na to da naše namirnice i proizvodi odgovaraju najvišim standardima.

Zašto onda praviti kompromis kod vode za piće? S kompanijom REHAU možete više očekivati od Vaše vode za piće.


Više nego samo vodovodna instalacija.

Vaša voda za piće može učiniti više nego samo da teče iz cevi. REHAU je kombinacijom višegodišnjeg iskustva i inovativnih materijala stvorio efikasan sistem: RAUTITAN znači više kvaliteta, više higijene i više sigurnosti, a pritom manju potrošnju energije.

Očekujte više od Vaše vodovodne instalacije – s kompanijom REHAU i RAUTITAN sistemom za pitku vodu.Više kvaliteta zahvaljujući materijalu bez sadržaja olova

Kod kupovine za porodicu kvalitet predstavlja važan kriterijum. Vodimo računa da za sebe uzimamo samo najbolje proizvode. Zašto ne i kod vode za piće?

Od RAUTITAN sistema za pitku vodu možete očekivati više kvaliteta. On je zahvaljujući novim fitinzima potpuno bez sadržaja olova i osigurava Vama i Vašoj porodici najbolji kvalitet vode za piće – iz dana u dan.


Više sigurnosti

Više higijene

Higijena se podrazumeva – zašto ne i kod vode za piće? Ako je Vaš sistem za pitku vodu pogrešno instaliran, vodovodne cevi pružaju idealno plodno tlo za legionele i druge uzročnike bolesti: Dugo vreme mirovanja u vodovodnim cevima pospešuje rast, a pri određenim rasponima temperature patogeni se naročito brzo razmnožavaju.

Ovako možete očekivati više higijene:

Kretanje

Preporučuje se prstenasti cevovod: Kada se jedna od slavina za vodu otvori, kreće celokupni sadržaj cevovoda i točeće mesto se ispira.

Izolacija

RAUTITAN cevi su naročito efikasno izolovane. Na taj način znatno sporije nastaju temperature koje pogoduju klicama.

Zaptivenost

RAUTITAN tehnika spajanja je veoma hermetična i sprečava stvaranje klica – zvanično potvrđeno od strane Fraunhofer instituta.  Više sigurnosti

Više sigurnosti s RAUTITAN tehnikom – i to dugoročno. Cevi od High-Tech PE-Xa materijala umreženog pod visokim pritiskom čine osnovu za sigurno korišćenje u trajanju od više decenija.

U pogledu tehnike povezivanja, REHAU se oslanja na izrazito robusne materijale koji se koriste i u kosmonautici. Oni su veoma otporni na koroziju. To Vam pruža veću zaštitu kod problematičnih kvaliteta pitke vode.

 

Materijal koji se koristi u kosmonautici

za Vašu sigurnost

 


Veća ušteda energije

Topla voda ne sme postati prehladna, hladna voda ne sme postati pretopla. Međutim, voda se može zagrejati ili ohladiti u instalaciji već pri kratkom prestanku rada. Time ne samo što nastaju idealni životni uslovi za mikroorganizme – već Vas to košta i novca.

Od RAUTITAN izolacije možete očekivati više: Potrošnja energije za Vašu toplu vodu se značajno smanjuje. Vama ostaje više novca za lepe stvari u životu.


Download

Kontakt

Imate pitanja u vezi našeg RAUTITAN sistema instalacije za pitku vodu? Rado ćemo Vam pružiti savet u vezi toga.

Pišite nam


Icon_Dealfinder_14-5_light-grey - 75956

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection