Sistemska rešenja za vertikalne ormane

Opis

RAUVOLET C – sistemska rešenja za vertikalne ormane

Program RAUVOLET C nudi veliki izbor visoko kvalitetnih i aktivnih sistema balans mehanike za primenu kod vertikalnih konstrukcija ormana. U primeni to znači visok komfor rukovanja uz minimalnu upotrebu snage i maksimalnu sigurnost zbog zaustavljanja roloa skoro u bilo kojoj poziciji pri otvaranju.

Prednosti

Prednosti

  • Specijalno za vertikalnu primenu
  • Široka paleta sistemskih varijanti za skoro neograničene mogućnosti kreiranja ormana
  • Opsežna sistemska prateća oprema sa mnogobrojnim mogućnostima međusobnih kombinacija
  • Mnogobrojni geometrijski oblici profila za ekskluzivan površisnki izgled

Program isporuke

Program isporuke

RAUVOLET C3
Princip namotavanja federom RAUVOLET C3, smešta roletnu u gornji deo ormana i time omogućava optimalno korišćenje kompletne dubine korpusa. Mehanika garantuje veoma lako kretanje Roletne. Primena za drveni namestaj.

RAUVOLET C5
Kretanje roloa u leđa omogućava optimalno iskorišćenje prostora u širini i visni ormana. U kombinaciji sa balans mehanizmom fiksiranim na prednjem ili zadnjem području radijusa pogodno i za primenu kod drvenih ormana.

RAUVOLET C8
C8-mehanizam omogućava instalaciju aktivnog balans-mehanizma na najmanjem prostoru kod ormana sa vertikalno vođenim roloom, sa kretanjem u leđa. Mehanizam deluje u oba pravca. Pogodan za primenu kod drvrenih ormana sa kretanjem roloa u leđa.

RAUVOLET C 6
Sa RAUVOLET C6 omogućeno je jednostavno opremanje malih vertikalnih ormana sa otvaranjem odozdo na gore sa aktivnim balans-mehanizmom. Na poleđini ormana se montira gumeni kanap, koji je zakačen za kuku. Pogodno za primenu kod drvenih ormana.

RAUVOLET Caddy-kočnica
Oprobano rešenje za primenu kod manjih vertikalnih ormana sa otvaranjem od gore prema dole. RAUVOLET CB omogućava instalaciju aktivnog kočionog mehanizma bez korišćenja dodatnog prostora u ormanu.

RAUVOLET vertikalna-kočnica
RAUVOLET vertikalna-kočnica u vidu klizača rukohvatne lajsne za manje ormane ima dvostruku funkciju.