Diht profil

Opis

REHAU diht profil – zaptivanje, spajanje, naglašavanje

Zaptivanje - Zbog svoje optimalne zaptivne funkcije REHAU diht profil može pored konvencionalne primene na radnim pločama da bude i visoko kvlaitetna alternativa za silikonske fuge kod sanitarija ili kao zaptivka za sve akrilne i keramičke oblikovane elemente, npr.: lavabo ili kada.

Spajanje - REHAU diht profil je svestrano talentovan. Zbog simetrične geometrije profila i novo razvijenog fazonskog komada za izvođenje spojeva profil omgućava i spajanje vertikalnih površina. Zbog toga se može koristiti npr.: kao završna lajsna na plafonu ili podu, ali i u kuhinji, kamp kučicama ili kućnim radionicama.

Naglašavanje - REHAU diht profil pleni svojom visoko kvalitetnom optikom i omogućava postavljanje akcenta na najrazličitijim područjima.

Mogućnosti primene

Mogućnosti primene

Kompaktne ugradne dimenzije (14 x 14 mm) i mogućnost montaže bez šrafova, a pomoću lepljive trake, nude i u odnosu na rukovanje značajne prednosti.
Mogućnost realizacije svakog uobičajenog ugaonog rešenja pomoću odgovarajućih fazonskih komada ili alternativno gerovanim sečenjem.

Zahvaljujući fleksibilnosti i klick-spoju REHAU diht profil može da se isporučuje pored uobičajene varijante u šipkama i na koturu. Ovo ne olakšava samo otpremu i transport, već omogućava montažu sa kotura ili integraciju u sisteme za snabdevanje sa materijalom.

Dizajn

Dizajn

Sa površinama od nerđajučeg čelika ili aluminijuma, u crnoj i beloj boji, sa elegantnom, filigranskom optikom REHAU diht profili se optimalno prilagođavaju nameštaju ili životnim prostorima, a istovremeno predstavlja dodatnu visoko kvalitetnu komponentu REHAU kompozicije dizajna.