100% usklađenost sa novom Egger-kolekcijom

Egger-kolekcija

EXPRESS COLLECTION EGGER-kolekcija

Pogodna za lasersko kantovanje i u potpunosti usklađena sa novom Egger-kolekcijom

REHAU standardni program EXPRESS COLLECTION obuhvata kant trake u više od 1.200 boja i dekora, koje su savršeno prilagođene kolekcijama svih vodećih proizvođača ploča. Konzekventno praćenje kolekcija uz uvažavanje lokalnih proizvodnih programa, kao i permanentno usklađivanje sa trendovima u odnosu na dizajn i materijal oživljavaju REHAU EXPRESS COLLECTION, a njeni proizvodi su uvek u trendu.

Aktuelan primer za gore navedeno su kant trake, koje su u potpunosti usklađene sa novom Egger-kolekcijom 2012-2016.

Egger-kolekcija 2012-2016
Nova kolekcija proizvođača Egger sadrži preko 250 dekora ploča i površinskih materijala. Neutralne boje i matirane površine, prirodne pastelne nijanse, ali i intenzivne boje, a sve to u kombinaciji sa izražajnom teksturom drveta - svestranost je odlika ove kolekcije.

Ovakva svestranost odlikuje i REHAU EXPRESS COLLECTION, koja nudi sve odgovarajuće kant trake uz Egger-kolekciju, i to odmah sa lagera, fleksibilno i u individualno prilagodljivim količinama.

Dizajn i kvalitet

Zahvaljujući svojoj ključnoj kompetentnosti u dizajniranju i razvoju dekora, kao i oplemenjivanju površina REHAU u svojoj ponudi ima kant trake, koje su u savršenoj harmoniji sa Egger-površinama, i to ne samo po pitanju boje i dekora, već i po izboru prave teksture i stepena sjaja. REHAU sa štampom u punom koloru sa 5 odnosno 6 boja kreira verodostojnu sliku dekora i postiže savršenu optiku, čak i u kombinaciji sa kompleksnim dekorima radnih ploča. REHAU svojim kant trakama postavlja izrazite standarde ne samo po pitanju dizajna, već i u odnosu na kvalitet i obradivost.

Čist polimer – REHAU EXPRESS COLLECTION kant trake za lasersko kantovanje

Sve kant trake iz standardnog programa su raspoložive i kao kant trake pogodne za lasersko kantovanje inovativnom laserskom tehnologijom.

Dodatne informacije? Kontaktirajte nas!