REHAU BIM sadržaj preko BIM platforme

Bauteilmanagement-System

Sistem za upravljanje komponentama koji se zasniva na bazama podataka (BMS) koji je razvio BIMsystems GmbH, kao dodatni program vam pruža celokupan BIM sadržaj kompanije REHAU za vaša softverska rešenja. Ovaj dodatni program može da se koristi na svim aktuelnim BIM platformama: Revit, Allplan i ArchiCAD.

Dodatnim programom BMS nudimo vam mnogo više od obične biblioteke objekata. REHAU BIM sadržaj ili objekti koje karakteriše jedinstvena inteligencija zahvaljujući sistemu integrisane logike i kontrole. Različiti proizvodi mogu se u potpunosti unapred sastaviti pomoću dodatnog programa pre nego što se geometrijski prikaz koji uključuje sve povezane parametre i atribute konačno prenese u vaš objekat. To omogućava lako rukovanje podacima i ne morate da odaberete potreban proizvod iz velikog broja pojedinačnih objekata.

Međutim, BMS može i mnogo više: na primer, kod REHAU prozora koristite mogućnost validacije kako biste bili sigurni da prozori koje projektujete mogu da se realizuju i izrade. Ako se ovo potvrdi, podatke o prozoru možete preneti i direktno proizvođaču prozora, koji odmah ima sve relevantne podatke u svom softveru za izradu prozora. Ovo su realne prednosti digitalizacije u industriji građevinarstva: Povećanje efikasnosti zahvaljujući pametnom prenosu podataka.

BIMsystems vizija predstavlja implementaciju „open BIM“ metode. Problemi sa interfejsom moraju i treba da se eliminišu kako bi se u potpunosti iskoristile brojne prednosti i mogućnosti BIM-a. REHAU podržava ovu ideju i uveren je da je primena BIM-a sa bazama podataka važan korak u ovom smeru.

REHAU BIM-Haus

Celokupan REHAU BIM sadržaj

Saznajte više

BIM asortiman

Za REHAU proizvodni program

Saznajte više

Česta pitanja o BIM-u

Odgovori na česta pitanja

Saznajte više

Engineering progress

Enhancing lives