AWADUKT Thermo izmenjivač toplote vazduh-zemlja

AWADUKT Thermo obezbeđuje tokom cele godine higijenski čist vazduh

Bolji kvalitet života uz prirodnu klimatizaciju prostora!

Nudimo Vam optimalno rešenje za kontrolisanu ventilaciju u Vašem domu. To neće unaprediti samo Vaš osećaj ugodnosti, već će Vam sačuvati i novac. Putem ventilacionog sistema vrši se prirodna izmena vazduha u prostorijama. Jednostavno, svež vazduh bez otvaranja prozora – to će redukovati Vaše troškove za energiju. Ventilacioni sistemi svoj primenu već odavno ne nalaze samo kod niskoenergetskih ili pasivnih kuća. U korist Vašeg zdravlja i komfora.

Prednosti u eksploataciji letiPrednosti u eksploataciji zimi

Saznajte više o prednostima tokom ljeta...Saznajte više o prednostima tokom zime...

Vaš dodatna korist

Ventilacioni sistem može da se učini još efikasnijim, tako što se ispred njega postavlja izmenjivač toplote vazduh-zemlja. Sistem cevi položen u tlu koristi sposobnost zemljišta da akumulira energiju, tako zimi zagreva, a leti hladi vazduh – to donosi uštedu dodatnih troškova za grejanje i hlađenje!

REHAU je ovaj sistem optimizovao i razvio izmenjivač toplote vazduh-zemlja, koji ujedno suzbija rast bakterija.   

AWADUKT Thermo je dostupan u različitim setovima. Saznajte koji set Vama treba.

Svaki građevniski projekat je individualna i drugačiji. Koristite naš dugogodišnji „know-how“ u oblasti planiranja i realizacije projektata za implementaciju izmenjivača toplote vazduh-zemlja. Mi ćemo Vas rado, sveobuhvatno savetovati vezano za bitne aspekte, kao što su obim radova, troškovi, korist, uslovi zemljišta, prednosti i mnogo toga još. Imate još pitanja, odnosno želite da iskusite prednosti izmenjivača toplote vazduh-zemlja? Kontaktirajte nas.

Kontakt AWADUKT Thermo

Usisna cev izmenjivača toplote vazduh-zemlja ispred kuće


Imate dodatna pitanja? 
Ovde ćete naći odgovore vezano za izmenjivač toplote vazduh-zemlja