KALEIDO COLOR – REHAU svet boja

Prozori i vrata dominiraju slikom neke fasade i određuju jedinstveni karakter svakog obekta.  KALEIDO COLOR firme REHAU obezbeđuje ogroman izbor boja i varijante dizajna, tako vašoj mašti nema granica pri individualnom dizajniranju vaše nekretnine.

Stil prozorskih elemenata i vrata pored boje, određuje kako oblik, tako i veličina. REHAU PVC profile otvoriće vam mogućnosti dizajna na koje možda danas i ne pomišljate. Pored toga sa sistemima od inovativnih materijala (kao GENEO od RAU-FIPRO-materijala) mogu se realizovati dimenzije elemenata, koje konvencionalnim sistemima do sada nisu bile moguće.

100 % REHAU kvalitet

Sve folije i lakovi podležu pre prve primene detaljnim analizama, dugotrajnom ispitivanju i izlaganju najvišim opterećenjima. I samo ako su sva ispitivanja uspešno završena, govorimo o REHAU kvalitetu.

Za vas to znači da dobijate proizvod u skladu sa najvišim industrijskim standardima uz punu garanciju proizvođača. 

KALEIDO WOODEC – variljivi izgled i dodir pravog drveta

Mat površine KALEIDO WOODEC nisu vizuelno samo lepe, već i osećaj kada ih dodirnete je kao kod pravog drveta. Bićete iznenađeni koliko će vam KALEIDO WOODEC otežati da napravite razliku između PVC-prozora i drvenog prozora. U slučaju PVC-prozora povrh svega uživate u prednostima jednostavnog održavanja. Raspoložive su tri različite površine: Turner Oak malt, Sheffield Oak concrete und Sheffield Oak alpine.

KALEIDO FOIL – posebni akcenti sa drvenim, jednobojnim i metaliziranim dekorima

Kaširanje dekora je već dugi niz godina dokazan, standardan postupak bojenja na tržištu. REHAU dekori za kaširanje se prethodno tretiraju lepkom i u specijalnom postupku pomoću mašina visokih performansi pažljivo se nanose na prozorske profile. PVC-foija je izrađena u dva sloja: osnovna folija jednobojna ili štampana, a transparentni gornji sloj od PMMA-materijala za zaštitu boje ili dekora tako da ne bledi usled UV-zračenja ili pod uticajem drugih atmosferskih uticaja. Dekori se mogu naneti iznutra i/ili spolja. 

KALEIDO PAINT – brilijantno lakiranje za vaše  REHAU prozore

KALEIDO PAINT omogućava bojenje prozora u skladu sa vašim željama. Plemeniti lak se nanosi raspršivanjem u nekoliko slojeva i time prozori dobijaju poseban finiš, sjajne ili mat površine. Paleta boja se konstantno proširuje, aktuelno sa npr. strukturalnim lakovima, kod kojih se običnom laku, za postizanje posebnih vizualnih efekata, dodaju mikro čestice. 

Klasično i otmeno: savršena aluminijumska optika

Aluminijumske obloge omogućavaju da se optika aluminijumskih profila kombinuje sa prednostima PVC-profila. KALEIDO COVER se savršeno prilagođava formi prozorskog profila i time se čvrsto povezuje sa njim. Površina obloge može da se lakira, elektrostatično oboji prahom ili eloksira, i ona je istovremeno robusna, kao i otporna na atmosferske uticaje. Za dizajn KALEIDO COVER na raspolaganju je preko 170 RAL-boja. 

Oblici

Oblici prozora | Veliki ili mali, jednokrilni ili dvokrilni, prozori sa šrocnama ili bez

Uz REHAU PVC-prozore moguća je izrada oblika, koji bi sa drugim materijalima bili praktično ne zamislivi.

Odaberite za vaš objekat odgovarajući oblik prozora uz adekvatnu boju i učinite ga posebnim.

Tehnika

Za sve one koji žele da saznaju više i koji se interesuju za detalje postupka bojenja: 
kliknite ovde