Pametno staklo za vaše kupatilo

Pametno staklo za vaše kupatilo

Zahtevi za kvalitetom i dizajnom u kupatilima posljednjih godina dostižu sasvim novi nivo. Inovativni površinski materijal RAUVISIO crystal, u potpunosti zadovoljava ovaj trend i nudi maksimalnu fleksibilnost u dizajnu kupatila. Bilo da se radi o zidnim oblogama, zidovima tuš kabina ili ukrasnoj površini namještaja, pametno staklo poentira u beskrajnim područjima primene.

RAUVISIO crystal je polimerno staklo koje zadivljuje svojim visokokvalitetnim staklenim izgledom i u potpunosti nadoknađuje nedostatke pravog stakla.

Vaše prednosti

Naše „inteligentno” staklo zadivljuje svojim pametnim prednostima u svakodnevnoj upotrebi:

Visokokvalitetna optika

Zahvaljujući brilijantnom efektu dubine, RAUVISIO crystal predstavljaju vrhunac u svakom kupatilu. Nudi udoban osecaj i manje je sklon magljenju nego pravo staklo.

Otporan na ogrebotine

RAUVISIO kristal ima visok nivo otpornosti na ogrebotine u svakodnevnoj upotrebi. To znači da površina ostaje lepa kao što je bila prvog dana, čak i nakon više godina.

Higijenska svojstva

S konvencionalnim pravim staklenim frontovima, prljavština se može sakupljati u predelu fugni. RAUVISIO crystal frontovi u potpunosti su bez fugni. Time bakterije nemaju šanse.

Lako se čisti

Zahvaljujući njihovom laku, površine kupatila od RAUVISIO crystala izuzetno su otporne na prljavštinu i mogu se lako čistiti vodom i krpom od mikrovlakana.

Mogućnost pisanja

Površina, koja je takođe dostupna i sa magnetnom funkcijom, se može šarati sa Whiteboard markerima. Na taj način možete ostavljati male poruke za svoje voljene u svakodnevnom životu.

Izuzetno stabilan u dimenzijama

Zahvaljujući svojoj simetričnoj strukturi, kupatilski frontovi RAUVISIO osiguravaju trajnu stabilnost bez krivljenja čak i nakon višegodišnje upotrebe.

Garantiert nachhaltig

Garantovano održiv

Naši paneli RAUVISIO presovani na drvenim materijalima, zadovoljavaju PEFC standarde lanca nabavke za održivo šumarstvo.

Fascinacija RAUVISIO crystal

Neka vas inspirišu mogućnosti koje RAUVISIO površine nude u vašem kupatilu.

Fascinacija RAUVISIO crystal

Fascinacija RAUVISIO crystal

Radite li u industriji kupatilskog namještaja? Saznajte više o RAUVISIO crystal.

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection