700-D413 - 76243

Udobnost lakog održavanja

Profitirajte od jednostavnog rukovanja i održavanja 

Pošto niko ne voli da troši vreme na čišćenje i čekanje, naši prozori Vam nude posebnu udobnost, zato što su: Vaši prozori izloženi velikom naprezanju. Kišno vreme, sneg, prljavština ili prašina, a takođe i redovno otvaranje i zatvaranje prozora i vrata.

REHAU prozori imaju posebnu površinu. Dugotrajno i naporno čišćenje prozora sada je prošlost. Od danas čistite bez muke samo vodom. Tako će Vam ostati više vremena za druge aktivnosti.

  • Želite prozore koji se lako održavaju? Naše ramove za prozore odlikuju posebne površine. Vašim prozorima daju elegantan sjaj i veoma su glatke. Na taj način prljavština i prašina imaju na raspolaganju samo malu površinu za delovanje. 
  • Nemate vremena za održavanja? Ne morate da gubite vreme sa dosadnim farbanjem ili napornim održavanjem. Dovoljno je da pokretne delove jednom godišnje podmažete kapljicom ulja za domaćinstvo i da zaptivne gume premažete silikonom.
Fenster-Grafik6_HR - 63784522

Usled grublje strukture površina nečistoća može lakše da se nataloži u udubljenjima i teško se uklanja.

Fenster-Grafik5_HR - 63783936

HDF (High-Definition-Finishing; završna obrada visoke definicije) tehnologijom se dobija izuzetno glatka površina na kojoj je otežano zadržavanje nečistoće.

REHAU prozori mogu više.

Oni su takođe sinonim za:

Koji su Vaši zahtevi za prozore? U našem velikom asortimanu proizvoda naći ćete pravi sistem za svoj dom:

Tu smo da se pobrinemo za vaše nove prozore i vrata!

U samo nekoliko koraka uz REHAU Connect platformu možete da podnesete zahtev za vašu personalizovanu ponudu za prozore i vrata od stručnjaka za prozore REHAU u vašem regionu.

Engineering progress

Enhancing lives

Želim ponudu za prozore