Kompetentnost

Pouzdan i inovativan

Svojom izrazitom inovativnošću i visokom pouzdanošću REHAU sebi dugoročno obezbeđuje prednost u odnosu na konkurenciju. Naš specifičan Know-how za branše iz naša 3 poslovna segmenta Građevinarstvo, Automotivi i Industrija dosledno međusobno povezujemo. Jer se naša vodeća pozicija širom sveta, učvršćuje kroz promišljenu i zaokruženu ponudu sistema, tehničke podrške i servisnih usluga. REHAU je zbog svoje dugoročne poslovne orijentacije, nezavisan i pouzdan partner za naše kupce u celom sveta.

Tehnologija

U REHAU inženjeri i tehničari prate proizvod od razvoja do ugradnje i primene. Naša procesna tehnologija obuhvata pripremu proizvod za serijsku proizvodnju i optimizaciju proizvodnog procesa. U tome u znatnoj meri učestvuju naši specijalizovani i dobro organizovani proizvodni pogoni. Povrh toga stvaramo optimalne okvirne uslove, kao na primer logistiku i isporuku po sistemu just-in-time.
... saznajte više o ovoj temi

Kvalitet

Načela u odnosu na kvalitet ne važe samo za naše zaposlene, već i za naše dobavljače:

  • Želje i zahtevi kupac u odnosnu na kvalitet se uvek ispunjavaju.
  • Kvalitet se planira, proizvodi, kontroliše i nadzire
  • Kvalitet uključuje kvalifikovanu obradu upita, uslugu i poštovanje rokova.
  • Primarno je sprečavanje grešaka, a ne njihovo otklanjanje. Uzroci za greške moraju odmah da se otklone.
  • Procesi i sistemi za upravljanje kvalitetom kontinuirano se unapređuju.

... saznajte više o ovoj temi

Životna sredina

U tom smislu podstičemo svest naših zaposlenih da konstantno rade na unapređenju zaštite životne sredine. Ostvarivanje zajedničkih ciljeve realizujemo kroz uspešne programe i individualne mere. Naše kupce informišemo o ekološkim aspektima naših proizvoda, a i kod izbora dobavljača ekološke kriterijume uzimamo u obzir. ... saznajte više o ovoj temi

Informacije o materijalu