SYNEGO PROZORI

Osećaj prijatnosti počinje toplotom

SYNEGO je novi sistem profila firme REHAU nastao kao rezultat iskustva REHAU inženjera i kao odgovor na aktuelne zahteve tržišta. U poređenju sa standardnim prozorima na tržištu, prozori SYNEGO pružaju i od 50% bolju toplotnu izolaciju. Dizajnom bez granica uz mnoštvo boja i oblika, vrhunskom obradom površine (HDF tehnologijom - High Definition Finishing tehnologijom) dobija se prozor vrhunskog kvaliteta.

Pregled prednosti sa SYNEGO prozorima

Prijatno tople prostorije, a niski troškovi grejanja. Novi SYNEGO prozori idealni su za uštedu. U poređenju sa standardnim prozorima na tržištu, prozori SYNEGO obezbeđuju i do 50% bolju toplotnu izolaciju.

Potpuna tišina u stambenom prostoru usled najbolje zvučne izolacije. Sa SYNEGO prozorima buka jednostavno ostaje napolju i dom postaje oaza mira zahvaljujući individualnim merama zvučne zaštite buka se smanjuje i do 22 puta.

Osećaj sigurnosti sa SYNEGO prozorima. Sa SYNEGO prozorima moguće je postići do 10 puta bolju protivprovalnu zaštitu u poređenju sa prozorima bez zaštite.

Mogućnost ostvarenja individualnih želja, zahvaljujući širokoj paleti sa više od 220 boja.
Lako održavanje i visok sjaj zahvaljujući revolucionarnoj HDF formuli obrade površine profila.

Odgovorni doprinos zaštiti životne sredine.

SYNEGO sa naležućim dihtungom

SYNEGO sa naležućim dihtungomSYNEGO sa srednjim dihtungom

SYNEGO sa srednjim dihtungomNađite REHAU-partnere

Tražite proizvođača, instalatera, distributera ili savet vezano za naše proizvode? Kliknite donje dugme i nađite naše partnere.

Kliknite ovde ....