Noviteti15.03.2022

Neograničena primena kant traka 
RAUKANTEX kant trake u skladu sa trend kolekcijama 2022

Naše obećanje smo održali: za svaku ploču ili laminat iz nove kolekcije najvećih proizvođača imamo odgovarajuću kant traku. Na osnovu naše bliske saradnje sa firmama WESTAG, Egger i FunderMax proširena je naša ponuda kant traka. Brzo i jednostavno možete naći odgovarajući dekor kant trake za novu kolekciju FunderMax, trendkolekciju koja uključuje i STAR FAVORIT i PREMIUM STAR ili za Egger PerfectSense Feelwood ploče. Mogu se poručiti u potrebnoj količini, kao obična ili laserska traka.

Uverite se sami:

Pretraga kant takaREHAU edelmatt kolekcija20.05.2021

REHAU edelmatt kolekcija

Osećaj lepote

Vanvremenska elegancija koja nije samo lepa za oči. Edelmatt kolekcija pruža optimalnu kombinaciju dizajna koja omogućava proizvođačima nameštaja da proizvedu svileno mat nameštaj u monolitnom dizajnu kao iz jednog poteza.

Površina, ivice i prostor za odlaganje savršeno su međusobno usklađeni, a pored toga se ističu i divnom i prijatnom finoćom dodira, koja je izuzetno mekana i istovremeno ne ostavlja otiske prstiju.

REHAU edelmatt kolekcijaPassion for color 2020


17.03.2020

Passion for color 2020

Island očarava. REHAU sa Passion for color 2020 unosi posebnu magiju vulkanskog ostrva u uređenje unutrašnjeg prostora. Šest boja reprezentuju prirodu koja ostavlja bez daha, hiljadama godina stare mitove, ali i elegantni glavni grad Rejkjavik sa njegovim živahnim izgledom.

Saznajte više:

Web strana    


RAUKANTEX lumina


01.03.2021

Neka Vaš nameštaj svetli !

RAUKANTEX LUMINA kant traka sa apsorcionim pigmentima za skupljane svetlosti to Vam omogućava. Od sada raspoloživo i u standardnoj kolekciji!

Saznajte više

Engineering progress

Enhancing lives

KONTAKT & USLUGE