REHAU-Window-Solutions_FF-2024_All-In-One-Partner_FINAL - 100001527

REHAU Windows Solutions na sajmu Fensterbau Frontale 2024

All in One Partner. Napravi razliku. Unapredi poslovanje. (“Create Difference. Grow Business.”)

12.02.2024

REHAU Window Solutions, divizija prozorskih rešenja u potpunosti je fokusirana na predstojeći sajam Fensterbau Frontale 2024 koji će se održati od 19. do 22. marta u Nirnbergu, u Nemačkoj. U fokusu će se naći inovacije koje čine lanac povezanosti sa celokupnom industrijom. Proizvođači prozora će na sajmu moći da pronađu mnogo korisnih saveta, informacija i novih inspiracija. REHAU Window Solutions će predstaviti svoj poslovni model od 360° za uspešnu budućnost. Inovacije prikazane na sajmu Fensterbau Frontale 2024 su osnova za uvek nove i prilagođene opcije iz jednog izvora.

REHAU divizija prozorskih rešenja učestvuje na sajmu Fensterbau Frontale 2024. u Nirnbergu gde će pokazati kako prozorska industrija širom sveta ima koristi od inovacija za individualne opcije iz jednog izvora. REHAU Window Solutions je “All In One partner”.

Od 19. do 22. marta proizvođači prozora iz celog sveta mogu na 650 m2 izložbenog prostora da pronađu sve o 360° poslovnom modelu za uspešnu budućnost.

„Kao proizvođač vrhunskih prozorskih i sistemskih rešenja, REHAU Window Solutions na Fensterbau Frontale 2024 prikazuje svoju jedinstvenu stručnost u svim relevantnim poslovnim područjima: izuzetni sistemi profila, pametni proizvodi, digitalne usluge, optimalna dodatna oprema, a sve to sa održivošću integrisanom kroz čitav sistem. U industriji prozora REHAU Window Solutions profilisao se kao renomirani ponuđač rešenja koja naše partnere vode do uspeha, kako i kaže nas slogan “Create Difference. Grow Business.“ kaže Carsten Heuer, izvršni direktor REHAU Windows Solutions za ceo svet.

Sledeće teme su nam u fokusu na ovogodišnjeg sajma u Nirnbergu:

  • All in One Partner. Napravi razliku. Unapredi poslovanje.
  • Izuzetni profili: suvereni u industriji prozora. 
  • Spremni za budućnost: Inovacija i inspiracija obezbeđuju održiv uspeh. 
  • Jedinstvena efikasnost: Uvek nova rešenja za uvek nove poslovne modele. 
  • Predvodnici u održivosti: Juče. Danas. Sutra. 

REHAU Window Solutions i dalje će biti u centru razmene inovacija za celu industriju. Nakon kultnih događaja „World of Windows“ 2022. i revolucionarnog „Dobro došli na ARTEVO nedelju“ 2023. godine, u 2024. godini postavljamo nove standarde okrenute doslednom individualizovanom korisničkom iskustvu, sa stvarnom dodatnom vrednošću za sve ciljne grupe. Čitav tim REHAU divizija prozorskih rešenja zaista se raduje uzbudljivoj i fokusiranoj razmeni sa čitavom industrijom prozora,” kaže Peter Kotzur, direktor marketinga REHAU Window Solutions, za ceo svet.
 

REHAU Window Solutions na sajmu Fensterbau Frontale 2024 u Nirnbergu.
Od 19. do 22. marta 2024. 
Hala 4A, štand 123.

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection