Sockelblenden

Sistemi sokli

Osnova za moderan dizajn kuhinja

Zahvaljujući RAUBASE sistemu sokli za kuhinje prošla su vremena kada je trebalo uložiti napor za međusobno usklađivanje nekoliko komponenata. RAUBASE koji se sastoji od sokli za kuhinje, ugaonih profila, kao i diht profila za sokle predstavlja funkcionalni i istovremeno dekorativni element u svakoj kuhinji. Profili sokle sa šupljom komorom imaju mekan, nevidljiv zaptivni jezičak koji formira pouzdanu zaštitu od vlage i prljavštine. RAUBASE kuhinjske sokle su dostupne sa nominalnim visinama od 100, 125, 150 i 225 mm.

Opciono dostupni metalni držači sokle dozvoljavaju preciznu montažu kuhinjske sokle uz uštedu vremena. Zahvaljujući sili pritiska držača za učvršćivanje od opružnog čelika u svakom momentu se garantuje optimalni pritisak na zaptivnom jezičku sokle.

Prednosti

Više od 400 dekora

u oblasti van standarda

Vodootporno

Zaptivni jezičak kao pouzdana zaštita od vlage i prljavštine

Univerzalni metalni držač sokle

za jednostavno učvršćivanje

4 nominalne visine

usaglašene sa dizajnom kuhinje: 100, 125, 150 i 225 mm

Varijante dizajna

Osam aktuelnih dekora iz REHAU Express Collection čine standardni program iz koga se kuhinjske sokle mogu pozvati brzo i u malim količinama:

  • Aluminijum Magic, gladak
  • Aluminijum Magic, češljani
  • Nerđajući čelik Magic, češljani
  • Bela
  • Srebrno-siva
  • Crna
  • Hrast rustik

Vanstandardni program sa više od 400 aktuelnih folija dekora nudi maksimalnu slobodu u dizajna.

Metalik kompozicija dizajna

Kod metalik REHAU kompozicije dizajna se funkcionalnost i mogućnosti obrade plastike spajaju sa zahtevima dizajna i haptikom aluminijuma. Kompozicija dizajna nudi mogućnost dizajniranja i davanja akcenata kuhinji sa jednom te istom površinom. Zahvaljujući visokokvalitetnom izgledu aluminijuma ili ekskluzivnom izgledu nerđajućeg čelika metalik kompozicija dizajna osigurava kvalitet – bilo da je reč o klasičnom kod sokli, na korpusu, stranicama, radnoj ploči, niši ili se radi o rolo vratima.

REHAU metalni držač sokle

Sa našim praktičnim metalnim držačem sokle prilikom montaže se eliminiše dugotrajno podešavanje elemenata za fiksiranje u odnosu na podnožje sokle. Držač za fiksiranje od opružnog čelika u svakom momentu garantuje optimalni pritisak na zaptivnom jezičku sokle. Kod primene držača za fiksiranje je potreban samo zazor između gornje ivice sokle i osnove od 3mm do 15 mm.

Prednosti

Ušteda vremena

Nije potrebno precizno i dugotrajno podešavanje elemenata za fiksiranje u odnosu na podnožje sokle.

Precizno

Zahvaljujući sili pritiska držača za učvršćivanje od opružnog čelika u svakom trenutku se garantuje optimalni pritisak na zaptivnom jezičku sokle. 


Diht profili za sokle

Na naše diht profile za sokle koji su izrađeni od PP i PE se uvek možete osloniti. Prozirni profili su standardno dostupni u verzijama od 13 mm, 16 mm i 19 mm.

Diht profili za sokle se po potrebi mogu isporučiti i od drugih materijala i u drugim veličinama.

Pretraga trgovaca

Pronađite kompetentne specijalizovane prodavnice za naše RAUBASE sistem sokli u vašoj blizini.

Pretraga trgovaca

Kontakt

Imate pitanja u vezi našeg sistema kuhinjskih sokli? Stupite u kontakt sa nama.

Kontaktirajte nas

Engineering progress

Enhancing lives

KONTAKT & USLUGE