700-D413 - 76243

Udobnost lakog održavanja

Profitirajte od jednostavnog rukovanja i održavanja 

Pošto niko ne voli da troši vreme na čišćenje i čekanje, naši prozori Vam nude posebnu udobnost, zato što su: Vaši prozori izloženi velikom naprezanju. Kišno vreme, sneg, prljavština ili prašina, a takođe i redovno otvaranje i zatvaranje prozora i vrata.

REHAU prozori imaju posebnu površinu. Dugotrajno i naporno čišćenje prozora sada je prošlost. Od danas čistite bez muke samo vodom. Tako će Vam ostati više vremena za druge aktivnosti.

  • Želite prozore koji se lako održavaju? Naše ramove za prozore odlikuju posebne površine. Vašim prozorima daju elegantan sjaj i veoma su glatke. Na taj način prljavština i prašina imaju na raspolaganju samo malu površinu za delovanje. 
  • Nemate vremena za održavanja? Ne morate da gubite vreme sa dosadnim farbanjem ili napornim održavanjem. Dovoljno je da pokretne delove jednom godišnje podmažete kapljicom ulja za domaćinstvo i da zaptivne gume premažete silikonom.
IFF_00116_1000px_542667_0 - 542667

Usled grublje strukture površina nečistoća može lakše da se nataloži u udubljenjima i teško se uklanja.

IFF_00117_1000px_542668_0 - 542668

HDF (High-Definition-Finishing; završna obrada visoke definicije) tehnologijom se dobija izuzetno glatka površina na kojoj je otežano zadržavanje nečistoće.

REHAU prozori mogu više.

Oni su takođe sinonim za:

Koji su Vaši zahtevi za prozore? U našem velikom asortimanu proizvoda naći ćete pravi sistem za svoj dom:

Engineering progress

Enhancing lives