Držite pod kontrolom svoju vodovodnu instalaciju.

Zaštitite svoj dom pametnim uređajem za kontrolu vodovodne instalacije koji pomaže da se posledice šteta izazvanih vodom značajno smanje.

 

RE.GUARD – Uređaj za kontrolu vodovodne instalacije sa bezbednosno optimizovanom tehnologijom


Sa RE.GUARD uređajem ćete imati jednu brigu manje.

RE.GUARD štiti Vaš dom tako što zahvaljujući savremenoj tehnici smanjuje posledice šteta izazvanih vodom. Zato što optimizovani sistem pouzdano reaguje pre nego što se desi najgore.


Plus-X-Award_DE_pos_RE-GUARD - 75701

PXA_best_product_RE-GUARD_DE_pos - 80697

reddot_winner_2019_Online@3x - 86698


 

Vaše prednosti sa pametnim uređajem za kontrolu vodovodne instalacije

Icon_Uhr_black_Online@3x - 85900

Brza i jednostavna instalacija

Jednostavna instalacija od strane servisera, a zahvaljujući intuitivnim asistentima - brzo podešavanje. Detektori vode se po potrebi mogu dodavati.

Icon_App_Home_black_Online@3x - 87095

Sve pod kontrolom

Sa RE.GUARD aplikacijom4 vodovodnom instalacijom se može upravljati sa svakog mesta, a obaveštenja se u slučaju nezgoda dobijaju na pametnom telefonu4.

Icon_Daumen_hoch_black_Online@3x - 87096

Jedinstvena bezbednost

Iskusite zaštitu uz pomoć ultrazvučne merne tehnike, Z-Wave radio-standarda i baterija u slučaju nužde.

 

Icon_Einfamilienhaus_black_Online@3x - 87097

Za sve

Za sve porodične kuće1, bez obzira da li se radi o novogradnji, renoviranju ili nadogradnji. A zahvaljujući kompaktnoj konstrukciji, ugradnja je moguća i na vrlo malom prostoru.410-D022_CL_01 - 85906

 


Pametno maksimalno smanjiti štete izazvane vodom

Štete izazvane vodom se javljaju češće od šteta usled požara ili oluja. Lomovi cevi, nezaptivene armature, neispravni priključci mašine za pranje – uzroci su mnogobrojni, a posledice uglavnom ozbiljne. Važni dokumenti i omiljeni komadi su uništeni, a zbog vlage se brzo stvara i buđ koja je opasna po zdravlje. Tada se mora izvršiti sanacija koja košta: Pored usaglašavanja sa vodoinstalaterima, i rešavanje osiguranja sa osiguravajućom kućom košta vremena i nerava.


Na svakih 30 sekundi u Nemačkoj dođe do neke štete izazvane vodom.2Pametno umrežavanje, pametan sistem

REGUARD_Zeichnung_Smarte_Vernetzung_DE_Online - 87102

410-D002 - 80181

1
RE.GUARD uređaj za kontrolu vodovodne instalacije

Pomaže da se otkriju lomovi cevi i kapljična curenja i u slučaju štete blokira vodovodnu instalaciju. Pored toga, meri Vašu potrošnju vode i omogućava ručno blokiranje i deblokiranje vodovodne instalacije. Ugradnja se vrši odmah iza vodomera, a ispred filtera za vodu u domaćinstvu.


IGT_0608-Online - 87306

2
RE.GUARD detektor vode

Pouzdano je povezan preko radio-standarda Z-Wave sa uređajem za kontrolu vodovodne instalacije i detektuje vodu koja izlazi u kritičnim područjima. Detektori vode se opciono mogu postaviti po celoj kući i predviđeni su sa produžnim kablom za teško pristupačna mesta.
Može se naručiti na: www.rehau.de/webshop


AL-D1638 - 70923

3
RE.HUB mrežni prolaz4

Povezuje RE.GUARD uređaj sa internetom i može se jednostavno povezati na ruter.

 
410700_Mockup_Iphone_Homescreen - 86243

410700_Mockup_Iphone_Wasserverbrauch - 86244


4
RE.GUARD aplikacija4

Obaveštava Vaše kupce bilo kada i bilo gde preko pametnog telefona i pomaže da se prepoznaju održivi potencijali uštede potrošnje vode.Tako funkcioniše pametan uređaj za kontrolu vodovodne instalacije

Icon_Ueberwachung-App-REGUARD_black_Online@3x - 86285

RE.GUARD pomaže da se otkriju lomovi cevi, kao i kapljična curenja u instalaciji, i nadgleda prostorije uz pomoć detektora vode.

Icon_Meldung-App-REGUARD_black_Online@3x - 86284

U slučaju potrebe, RE.GUARD blokira cev i obaveštava vas putem aplikacije4.

Icon_Abschluss-App-REGUARD_black_Online@3x - 86258

Skupe štete, buđ i nematerijalni gubici svode se na minimalnu meru, a dugotrajne rasprave sa osiguravajućom kućom se efikasno sprečavaju.Puna kontrola sa RE.GUARD aplikacijom

410700_Mockup_Iphone_Homescreen - 86243

Sve u jednom pregledu

U aktuelnom pregledu statusa u svakom trenutku4 vidite, da li je sa Vašim vodovodnim cevima sve u redu. Tako ste obavešteni i možete iskusiti osećaj sigurnosti.

410700_Mockup_Iphone_Alarm - 86238

Uvek informisani

Ako uređaj za kontrolu vodovodne instalacije otkrije moguće curenje, odmah ćete biti informisani o tome preko Push-poruke4 – u zavisnosti od izabranog režima, možete odlučiti da li ćete blokirati instalaciju ili ne. Ako detektuje lom cevi, RE.GUARD je automatski blokira.

410700_Mockup_Iphone_Wasserverbrauch - 86244

Ušteda vode

Aplikacija4 detaljno prikazuje dnevnu potrošnju. Videćete, na primer, u koje vreme ste potrošili mnogo vode, pa na osnovu toga možete napraviti eventualnu optimizaciju potrošnje.

Na raspolaganju je besplatna RE.GUARD aplikacija za iOS i Android:Sertifikovani radio-standard Z-Wave

Z-Wave predstavlja međunarodni, sertifikovani radio-standard, optimizovan za Smart Home sisteme.   Z-Wave uređaji komuniciraju samo međusobno i sa RE.HUB mrežnim prolazom. Uređaji su tako zaštićeni od direktnog eksternog uticaja, a rad RE.GUARD-a je moguć i bez internet pristupa ili veze sa Cloud-om.

Pored toga, radio-signali su manje skloni smetnjama u odnosu na WLAN-vezu, a domet im je do 30 metara, čak i kroz masivne podrumske plafone i zidove. Zahvaljujući kratkotrajnom emitovanju i maloj snazi emisije, ovi uređaji su i po potrošnji energije i opterećenju zračenjem značajno ispod WLAN-a.


Icon_Z_Wave_Plus_Badge_Green_White_Online@3x - 87099Detektori vode – veća bezbednost na kritičnim mestima

RE.GUARD detektore vode možete fleksibilno postaviti u kući – i naknadno, nakon instalacije Vašeg pametnog uređaja za kontrolu vodovodne instalacije. Uz pomoć isporučenog produžnog kabla detektuju izlaženje vode i na posebno teško pristupačnim mestima.

Saznajte više

IGT_0608-1_Online - 87107


 

Potpuno sigurno – i kada ste na putu

Manje briga, veća sloboda

RE.GUARD radi potpuno automatski i samostalno detektuje lomove cevi i kapljična curenja.

Pouzdana zaštita u svakom trenutku

Automatika za isključivanje reaguje čak i bez funkcionalne internet veze i automatski reguliše isključivanje instalacije u slučaju oštećenja cevovoda. Zahvaljujući baterijama za rezervno napajanje, RE.GUARD radi čak i kada nestane struja. Detektori vode koji se mogu postaviti bilo gde brinu se za dodatnu zaštitu.

Uvek odgovarajući režim

U aplikaciji4 možete da definišete različite režime za periode kada ste prisutni i odsutni, tako da za svaku situaciju možete da odredite odgovarajući scenario.


BAU-D1520 - 73775


Ušteda za osiguranje

Štete izazvane vodom dovode do najvećih troškova za osiguranje zgrada3. Pametan uređaj za kontrolu vodovodne instalacije se brine za maksimalno smanjenje šteta pre nego što se desi najgore.

Zato ćete od ugrađene zaštite od curenja imati koristi od povoljnijih premija kod nekoliko osiguravajućih kuća. Jednostavno se raspitajte o tome kod Vaše osiguravajuće kuće.


Icon_Geld_zurueck_Green_White_Online@3x - 86266


410-D052_CL - 85331

Brza i jednostavna instalacija

Bilo da se radi o novogradnji, sanaciji ili nadogradnji: RE.GUARD ima kompaktnu konstrukciju, a Vaš serviser ga može brzo i jednostavno ugraditi. Zahvaljujući intuitivnim asistentima za instalaciju, samo podešavanje se vrši u samo nekoliko koraka.

Saznajte višeCover-Shot_470700_Online - 87379RE.GUARD – Uređaj za kontrolu vodovodne instalacije. Jednostavno. Pametnije.

Potpuni pregled inovativnog RE.GUARD uređaja za kontrolu vodovodnih instalacija stoji Vam na raspolaganju u našoj brošuri za preuzimanje.

Pogledaj brošuru


Najvažnija pitanja o pametnom uređaju za kontrolu vodovodne instalacije

U našoj opsežnoj kolekciji čestih pitanja saznaćete najvažnije detalje o RE.GUARD-u i još mnogo dodatnih informacija na temu pametne kontrole vodovodnih instalacija.

Pročitajte više


Icon_FAQ_White_Online@3x - 85809


410-D057_CL - 86089


Dostupno odmahMi smo tu za vas!

Obratite nam se odmah i detaljno se informišite o pametnom uređaju za kontrolu vodovodnih instalacija RE.GUARD. Ako ste dodatno naveli Vaš poštanski broj, tada Vam takođe možemo preporučiti pogodne servisere za ugradnju RE.GUARD-a u Vašoj blizini.

Popunite poja označena zvezdicom (*), a zatim kliknite na „Neobavezujući upit“.

Zahvaljujemo na Vašem upitu. Stupićemo u kontakt sa Vama u najkraćem mogućem roku.

Vaš upit nije mogao biti poslat. Proverite obavezna polja.

An error occured, please try again later. (Form was not sent!)


1 RE.GUARD je koncipiran za kuće za jednu i dve porodice i nije podesan za velike stambene komplekse sa više od dve stambene jedinice.
https://www.gdv.de/de/zahlen-und-fakten/versicherungsbereiche/wohngebaeude-24080
3 https://www.schadenprisma.de/wp-content/uploads/pdf/1/sp_1_2018_art1.pdf
4 Preduslov je pametan telefon povezan sa internetom.

Engineering progress

Enhancing lives

OBRATITE NAM SE

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection