Detektori vode – uvek tamo, gde su potrebni

RE.GUARD detektori vode otkrivaju vodu na posebno kritičnim mestima i pomažu da se Vaš dom dodatno zaštiti od šteta izazvanih vodom.

410-D024_CL - 83012


Iskusite veću bezbednost sa RE.GUARD detektorima vode

Nehermetični odvodi ili navojni spojevi koji kaplju unutar zida: Štete izazvane vodom se često otkrivaju tek kada se građevinska struktura ili inventar već oštete. Uz RE.GUARD uređaj za kontrolu vodovodnih instalacija, opciono su dostupni detektori vode koji brinu za to da ne dođe do najgoreg. Oni registruju izlaženje vode i mogu fleksibilno da se postavljaju po kući.

Postavljanje senzora vode je fleksibilno zahvaljujući produžnom kablu koji se nalazi u obimu isporuke, tako da se mogu napajati sva kritična mesta, nezavisno od lokalnih situacija.Ovde se isplati postavljanje detektora vode:

410-D055_CL - 86085

Mašine za pranje

Neispravna creva ili zaptivači kod mašina za pranje veša i mašina za pranje posuđa mogu da dovedu do problema. Jer ugrađene Aquastop funkcije mogu da otkažu – a tada je velika i šteta.

410-D041_CL - 83037

Kupatilo

Od prelivanja vode iz kade do pomeranja sifona ispod umivaonika: U kupatilu brzo nešto može da pođe naopako.

410-D054_CL - 86084

Stambene prostorije i kuhinje

Nezaptiveni odvodi ili navojni spojevi koji kaplju unutar zida: Štete se često otkrivaju tek kada se građevinska struktura ili inventar već oštete.

410-D036_CL - 83029

Produžna sonda

Produžni kabl sa senzorom za posebno teško pristupačna mesta. U obimu isporuke detektora vode nalazi se i produžna sonda.

 


Zainteresovani ste?
Ovde možete naći detektor vode

Dodatne RE.GUARD detektore vode sada udobno možete da nabavite preko Vašeg vodoinstalatera ili preko REHAU Online-Shop-a.Engineering progress

Enhancing lives