Oblasti primene

Novogradnja, starograndja ili specijalne primene. Sa REHAU podnim grejanjem do individualnih rešenja.

Fleksibilan način grejanja putem površina!

REHAU sistemi površinskog grejanja su idealni za primenu: u novogradnji, starogradnji ili kod specijalnih primean. U REHAU sistemu će se pronaći odgovarajuće, individualno rešenje. 

Saznajte ovde koja je to prava komponenta za Vaše zahteve – i kako već uskoro možete da profitirate od prednosti REHAU površinskog grejanja! 

Kod novogradnje možete već u toku projektovanja da predvidite kako ćete grejati pojedinačne prostorije.

Novogradnja

Kod izgradnje novih kuća sloboda za utvrđivanje opreme je naravno najveća: ovde već u fazi projektovanje možete da odredite način grejanja za svaku pojedinačnu prostoriju. Podno grejanje u kupatilu, kombinacija zidnog i plafonskog grejanja u predsoblju, i interakciju podnog i zidnog grejanja u dnevnom boravku – sve to bez ikakvih problema!

Uz REHAU pronaći ćete za svaku vrsu renoviranja odgovarjuće podno grejanje

Renoviranje

Želite da izvršite modernizaciju Vaše kuće? Onda je REHAU površinsko grejanje prava stvar za Vas! Jer u REHAU sistemu naći ćete za svaku vrstu renoviranja odgovarajući sistem – bilo za pod, zid ili plafon, svejedno da li za sistem mokre ili suvogradnje. Uz REHAU sistem sanacije i pomoć Vašeg profesionalnog instalatera brzo i jednostavno ćete realizovati savremen sistem grejanja, a da ne izgubite mnogo od visine prostorije!

Zahvaljujući fleksibilnosti REHAU podnog grejanja mogu se bez problema savladati i teži slučajevi sanacije.

Specijalna primena

Zahvaljujući fleksibilnosti REHAU sistema i teži slučajevi renoviranja rešavaju se bez problema: zidno grejanje, na primer kod izgradnje potkrovlja, prava je ušteda dragocenog prostora, i zahvaljujući rešenju za primenu u suvoj gradnji brzo i jednostavno je instalirano.