REHAU na sajmu FENSTERBAU FRONTALE 2014

18.02.2014

od 26. do 29. marta 2014.g. u Nirnbergu, Nemačka - hala 4A, štand 123

Od 26. do 29. marta 2014.g. REHAU će se u Nirnbergu, na fensterbau frontale - vodećem sajmu za prozorsku i fasadnu tehniku - prezentovati. U fokusu će se ove godine pored, već bezbroj puta dokazane, porodice profila GENEO naći i nekoliko novina.

REHAU će se na ovogodišnjem sajmu fensterbau frontale prezentovati pod motom "Mi ćemo profilisati Vaš uspehl“. Na centralnoj poziciji u novoj hali 4A, ponovo će porodica profila GENEO zauzeti veći prostor na sajamsku štandu. Sa ovim beskompromisno efikasanim sistemom investitori profitiraju u pogledu optimalne toplotne izolacije, i od najboljih vrednosti po pitanju zvučne i protivprovalne zaštite, dizajna i komfora. Porodica GENEO je dopunjena novim ventilacionim sistemom GENEO INOVENT, koji je na prethodnom sajmu već predstavljen u vidu studije.

Kako bi se odgovorilo na sve jači međunarodni karakter sajma, REHAU raspolaže i dodatnim štandom direktno preko puta profilskih sistema, gde izlažu različite zemlje. Pored toga postioci se mogu uveriti u rastući obim naših servisnih usluga.

Stručna publika pored toga može da se raduje dodatnim inovativnim novinama i interesantnim temama na REHAU štandu 123 u hali 4A.

Ovoliko možemo već sada da otkrijemo:

  • GENEO: jedinstveno inovativan
  • NOVO! SYNEGO: dobra kombinacija

Posetite nas!
Od 26. - 29.03.2014.g., svakodnevno od 9 do 18 časova, subota do 17 časova.
REHAU od sada u hali 4A, štand 123

Ovogodišnji plan hala i više informacija o fensterbau/frontale naći ćete na: http://www.frontale.de/

fensterbau frontale Logo