REHAU na sajmu FENSTERBAU FRONTALE

Radujemo se vašoj poseti!

REHAU na sajmu FENSTERBAU FRONTALE

REHAU ove godine najavljuje novu epohu u prozorskoj tehnici: epoha pionirskih materijala i elegantnog dizajna, epoha naprednog povezivanja i inteligentnih prozorskih elemenata.

Ukratko, profil je bio samo početak.

Dobri razlozi da posetite naš štand

Smartes Fenster

Pametan prozor ( smart window)

U scenskoj prezentaciji REHAU će na svakih pola sata predstavljati raznovrsne mogućnosti pametnih prozora. Od dalekih vizija do već razvijenih proizvoda kao što je REHAU Smart Guard, koji ss sistemom protivprovalne zaštite obezbeđuje više sigurnosti u kući. Sada je i ventilacioni sistem GENEO INOVENT integrisan u Smart Home Rešenje i stoga je još intuintivnije i udobnije.

Fenstersystem ohne Stahlarmierung


RAU-FIPRO X

Dalji razvoj našeg uspešnog materijala RAU-FIPRO omogućava primenu još većih elemenata, veće temperaturno opterećenje i još veću nosivost. Doživiti naredni nivo našeg jedinstvenog vlaknima ojačanog kompozitnog materijala: sada sa dodatnim X-faktorom!

Trendfarben


Dizajn

Naše nove boje u trendu, sa realnim izgledom drveta i aluminijuma ojačaće vašu konkurentnost na celom tržištu prozora. Sa našom jedinstvenom staklenom optikom iz palete KALEIDO VISION nudimo vam i jedinstvenu karakteristiku za enterijerski dizajn vaših prozora. 

Building Information ModelingBIM

REHAU pokreće glavnu temu građevinske branše "Building Information Modeling" i demonstrira korisni softver na više radnih stanica. Do kraja 2018.g. REHAU će biti spreman za vas sa GENEO sistemom. Planiranje budućnosti je počelo.

We look forward to your visit.