Raam- & deursystemen

BIM-Content von REHAU

De betere oplossing!

Ramen en deuren zijn complexe producten met vele varianten, indelingen en mogelijke kleuren.

Bij REHAU staat SYSTEEMDENKEN centraal. Onze content omvat ramen, balkondeuren, schuifdeuren en voordeuren met verschillende indelingen – voor al uw ideeën.

REHAU raam- en deursystemen zijn verkrijgbaar in de BIM-formaten ArchiCad, Revit en Allplan.

Single content downloaden

Fenster- und Türsysteme

Validatie

van de uitvoerbaarheid in real time, rechtstreeks in de software

Ergert u zich aan het onnodige gedoe om maximale afmetingen en uitvoerbaarheid van uw elementen op elkaar af te stemmen?

Geen probleem met de REHAU-ontwerptool. In Revit, ArchiCad en Allplan ziet u snel en zonder extra inspanning een automatische uitvoerbaarheidscontrole van de ramen en deuren.

Meer informatie

Validierung

Communicatie

Eenvoudig genetwerkt

REHAU zorgt voor een ideale netwerkvorming tussen alle betrokkenen bij het ontwerp- en bouwproces.

Met de REHAU BIM-interfaces voor ontwerpsoftware en raambouwsoftware kunnen raamfabrikanten en ontwerpbureaus de BIM-formaten optimaal ondersteunen. U kunt projecten meteen met de juiste partners afhandelen en ontvangt digitale offertes en ontwerpvoorstellen in de gangbare BIM-formaten. 

Neem contact met ons op en vraag meer informatie aan over de geoptimaliseerde processen via bim@rehau.com.

Kommunikation

REHAU-diensten

Voor iedereen de juiste software

Softwareprocessen volledig doordacht. Van ontwerp, aanbesteding tot productie.

De eigen raambouwsoftware (ERS) van REHAU bevat alle belangrijke processen voor raam- en deurfabrikanten om de productie en planning te sturen. In slechts één oplossing. De voortdurende uitbreiding met nieuwe modules en de naadloze koppeling met online ontwerpsoftware en architectuursoftware vinden wij maar vanzelfsprekend.

De REHAU ontwerpsoftware is speciaal afgestemd op de noden van ontwerpers en architecten. Met REHAU krijgt u niet alleen hoogwaardige producten, maar ook intuïtieve werkprocessen. Profiteer bij REHAU van oplossingen uit één hand.

Services

Uitgebreid REHAU productaanbod

REHAU levert een groot portfolio aan componenten voor de bouw van een gebouw – van verwarming, leidingen en meubilair tot de ogen van een huis: de ramen en deuren.

Ontdek het ruime aanbod van REHAU en blijf inzake BIM-planning altijd up-to-date met het onderdelenbeheersysteem van BIMsystems.

Ontvang de nieuwste REHAU-producten snel en eenvoudig via een plug-in in uw BIM-software.

Produktvielfalt

Engineering progress

Enhancing lives