RAUTITAN Trinkwasserleitungen

Verwacht meer van uw drinkwater


In ons dagelijks leven letten we erop dat onze levensmiddelen en producten steeds van de beste kwaliteit zijn.

Waarom zouden we dat dan niet doen bij ons drinkwater? Met REHAU kunt u meer van uw drinkwater verwachten.


Meer dan zomaar een waterinstallatie

Uw drinkwater kan meer dan gewoon uit de kraan stromen. REHAU heeft tientallen jaren ervaring en innovatieve materialen gecombineerd met een efficiënt systeem: RAUTITAN staat voor meer kwaliteit, hygiëne en veiligheid, met een lager energieverbruik tot gevolg.

Verwacht meer van uw waterinstallatie dankzij REHAU en het RAUTITAN drinkwatersysteem.


Een betere kwaliteit dankzij loodvrij materiaal

Voor elk gezin is kwaliteit een belangrijk criterium bij de aankopen. We letten erop dat we steeds de beste producten kiezen. Waarom dan ook niet bij ons drinkwater?

Met het RAUTITAN drinkwatersysteem kunt u een betere kwaliteit verwachten. Het is immers voorzien van nieuwe fittingen waardoor het volledig loodvrij is, en verzekert u en uw gezin dag in, dag uit het beste drinkwater.

Meer informatie over de drinkwaterkwaliteit


Trinkwasserhygiene

Hygiënischer

Hygiëne is een evident gegeven; dus waarom niet ook voor ons drinkwater? Wanneer uw drinkwatersysteem niet correct werd geïnstalleerd, vormen de leidingen de ideale voedingsbodem voor legionellabacteriën en andere ziektekiemen: langdurig stilstaand water in de leidingen bevordert het ontstaan van dergelijke bacteriën, die zich bij bepaalde temperaturen ook nog eens heel snel vermenigvuldigen.

Hierna volgen enkele tips voor hygiënisch drinkwater:

Beweging

We raden doorgaans een ringleiding aan: zodra u de waterkraan opendraait, komt de volledige inhoud van de leiding in beweging en wordt elk punt gespoeld.

Isolatie

De RAUTITAN buizen zijn bijzonder goed geïsoleerd. Waardoor de temperatuur veel minder snel oploopt tot een waarde die de ziektekiemen laat vermenigvuldigen.

Dichtheid

De RAUTITAN verbindingstechniek is uitermate dicht en verhindert kiemvorming (officieel bevestigd door het Fraunhofer Institut).     Veiliger

Meer veiligheid met RAUTITAN, ook op lange termijn. De buizen zijn vervaardigd van het onder hoge druk vernette hightechmateriaal PE-Xa, waardoor ze decennialang in alle veiligheid kunnen worden gebruikt.

REHAU maakt voor de verbindingstechniek gebruik van uiterst robuuste materialen die ook in de ruimtevaart worden gebruikt. Deze zijn bijzonder goed bestand tegen corrosie. Zo bent u beter bescherm tegen problemen omwille van de kwaliteit van het drinkwater.

 
Materiaal
uit de ruimtevaart
voor uw veiligheid
 


Meer energie besparen

Warm water mag niet te koud en koud water niet te warm worden. Maar zelfs als het water maar even stilstaat, kan het in de leidingen opwarmen of afkoelen. Waardoor niet alleen de ideale voedingsbodem voor micro-organismen ontstaat, maar wat u ook heel wat geld kost.

Van de RAUTITAN isolatie kan u meer verwachten: het energieverbruik voor uw warm water daalt merkbaar. Waardoor u meer geld overhoudt voor de goede dingen in het leven.


Contact

Hebt u nog vragen over ons RAUTITAN-drinkwatersysteem? Wij geven u graag advies.

Stuur ons een bericht

Icon_Dealfinder_14-5_light-grey - 75956

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection