Fußbodenheizung

Verwacht meer van je woning met vloerverwarming

In ons eigen huis willen we ons niet laten beperken – niet in onze ideeën, maar evenmin in ons comfort.

Met vloerverwarming van REHAU mag je meer verwachten van je woning.


Meer comfort, meer ruimte, meer levenskwaliteit

REHAU vloerverwarming biedt meer mogelijkheden. Verwacht warmte die je voelt, maar niet ziet. Zo krijg je meer ruimte voor eigen ideeën en welzijn op jouw maat.


Geniet van totale flexibiliteit

We besteden veel tijd aan de persoonlijke inrichting van onze woning. Kleuren, meubilair en decoratie – alles moet precies zijn zoals wij het in ons hoofd hebben. Waarom zouden we daarop toegeven?

Met vloerverwarming van REHAU krijgen jouw ideeën alle vrijheid bij de inrichting van je woning. Geen radiatoren die kostbare ruimte innemen. Meer ruimte voor jouw ideeën.

Verwacht meer speelruimte:

Voor meer vrije tijd

De vloerverwarming van REHAU vangt geen stof, hoeft niet te worden geschilderd en zit niet in de weg bij het schoonmaken.

Voor alle vloerbedekkingen

Zowel voor tegels, parket, tapijt of laminaat – de REHAU vloerverwarmingssystemen zijn in principe geschikt voor alle soorten vloerbedekkingen.

Voor nieuwbouw en renovatie

De vloerverwarmingssystemen van REHAU overtuigen door hun geringe inbouwhoogte en kunnen ook achteraf nog op maat worden geïnstalleerd.


Fußbodenheizung mit Wohlfühlfaktor

Hogere welzijnsfactor – altijd en overal

Wij brengen ongeveer 90% van onze tijd door in gesloten ruimten. De juiste temperatuur bepaalt een groot deel van onze levenskwaliteit. Waarom zouden we dan inleveren op behaaglijk comfort?

De REHAU vloerverwarming zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte over de hele ruimte. In tegenstelling tot aparte radiatoren, verwarmt ze de ruimte gelijkmatig. De warmte verspreidt zich overal en er zijn geen koude of te warme zones. Verwacht een aangenaam binnenklimaat – ongeacht waar je staat of zit.

Nog meer comfort krijg je met de NEA SMART 2.0 kamerthermostaat, waarmee je de temperatuur ook online kunt regelen.

Meer informatie over temperatuurregeling


Verwacht meer duurzaamheid

Naast het comfort en de flexibiliteit die je krijgt, bespaart een vloerverwarming van REHAU ook energie. Dat is goed voor het milieu – maar ook voor jouw portemonnee. De aankoop is niet duurder dan bij klassieke radiatoren. Waarom zou je dan genoegen nemen met een standaardoplossing als er ook duurzamere oplossingen zijn voor dezelfde prijs?

Op het vlak van duurzaamheid mag je zelfs nog meer verwachten van een REHAU vloerverwarmingssysteem: je kunt het namelijk combineren met verschillende hernieuwbare energiebronnen, zoals zonne-energie of geothermie. 


Tot 20 % besparen op energie

 

Contact

Heb je vragen over onze vloerverwarmingssystemen? Wij geven je graag advies.

Stuur ons een bericht

Icon_Dealfinder_14-5_light-grey - 75956

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection