Interieurbouw

0001E6A4_119984_1 - 119984

Brandbeveiliging, elektrische installaties en akoestische oplossingen

Snelle en eenvoudige montage, dat is onze kracht

Bedrijven, kantoren of woonruimte, onze systemen maken het werken en leven comfortabel en veilig. Als aannemer bespaart u op arbeidskosten dankzij de snelle montage en investeert u tegelijkertijd in bedrijfszekere oplossingen.

Brandveiligheid

Met ons brandwerend kanaal RAUTHERMO bijvoorbeeld zorgt u voor maximale meerwaarde: Rookbeveiliging + functiebehoud + gevaarpreventie. Reddingswegen worden effectief beveiligd in gebouwen, kantoren, scholen of parkeergarages.

Elektrische installaties

Intelligente oplossingen voor de werkende wereld met extra voordelen: dat is ons concept bij de ontwikkeling van kabelgootsystemen. Met ons systeem SIGNO bespaart u tijd, materiaal en montagekosten. Het zelfverklarende bouwsteenprincipe voor de apparaatinbouw, beplating en toebehoren maakt de montage eenvoudig en bedrijfszeker.

Akoestische oplossingen

Meer rust, meer productiviteit. Bij de bouw of de modernisering van kantoorgebouwen speelt de akoestische conditionering een steeds belangrijker rol. Tenslotte is dat een doorslaggevende voorwaarde voor het welbevinden op de werkplek. Ons gepatenteerde kastrolluiksysteem RAUVOLET acoustic-line absorbeert geluid als enige in zijn klasse lineair over het gehele frequentiebereik: voor effectief werken in desk sharing of in de kantoortuin.

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection