NEA SMART 2.0 - Verwacht meer van je temperatuurregeling

Verwacht meer van je temperatuurregeling

In bijna alle domeinen van ons leven maken wij gebruik van moderne technologieën. Waarom dan ook niet voor de temperatuurregeling in onze woning? De juiste temperatuur is essentieel om je goed te voelen thuis.

Zou het niet geweldig zijn als de verwarming de temperatuur volledig volgens jouw wensen regelde? Maak kennis met NEA SMART 2.0: de ruimtethermostaat waarvan je meer mag verwachten.

Meer slimme functies

De ruimtethermostaat van NEA SMART 2.0 zorgt in elke kamer apart op het juiste moment voor de juiste temperatuur.

NEA SMART 2.0 leert uit jouw verwarmings- en gebruiksgedrag en past zich automatisch aan – zonder dat jij iets hoeft te doen. En wanneer je toch manueel wilt ingrijpen, kan dat altijd: op het apparaat zelf, wereldwijd via de app of door middel van spraakbesturing via Amazon Alexa.Meer voordelen

Wohlfühltemperatur

Altijd de juiste comforttemperatuur

Energiesparen

Energiebesparing tot 20%

Hochwertiges Design

Hoogwaardig, elegant design

Einfache Bedienung

Intuïtieve bediening, ook via app

Icon_Gesamtsystem_schwarz - 81451

Toekomstproof totaalsysteem
Meer comfort dankzij spraakbesturing


Thuis hebben we vaak onze handen vol – of we willen in alle rust ontspannen. Dan zou het prettig zijn als we de temperatuur met de stem konden regelen. Per slot van rekening luistert zelfs de hond meteen.

Zowel tijdens het koken of lui op de bank: dankzij de spraakbesturing van NEA SMART 2.0 kun je de kamertemperatuur op elk moment heel makkelijk regelen met je stem. Je hoeft dus niet op te staan of te stoppen met waar je mee bezig was.
Altijd een goed gevoel


Altijd een goed gevoel


Voor onze woning willen we betrouwbare oplossingen die passen bij ons leven. Van de oplossingen van REHAU mag je meer verwachten. Want alle componenten – van de leidingen van de vloerverwarming tot de thermostaat – komen uit één hand en zijn perfect op elkaar afgestemd. Ze zijn flexibel, duurzaam en betrouwbaar. En bieden meer functies en comfort.


NEA SMART 2.0Meer energie besparen met geofencing


Onze smartphone weet precies wanneer de trein, de bus of de bezorgservice komt – waarom kan onze verwarming dat ook niet?

Met NEA SMART 2.0 is dit mogelijk. Dankzij de geofencing-technologie verwarmt de vloerverwarming alleen wanneer je ook echt thuis bent – of onderweg daar naartoe. Zo wordt energie bespaard en het milieu ontzien.


Zo werkt de geofencing-technologie:

Meer energie besparen met geofencing

Als je thuis bent, stelt NEA SMART 2.0 jouw comforttemperatuur in

Meer energie besparen met geofencing

Zodra je van huis weggaat, verlaagt NEA SMART 2.0 de temperatuur om energie te besparen954-D195 - 62596Meer design


Ons huis richten we met zorg in en we letten erop dat alles naar onze smaak is. Ook hier mag je meer verwachten van NEA SMART 2.0. De kamerthermostaat biedt een hoogwaardige vormgeving en elegant design in twee aantrekkelijke kleurvarianten: sober en onopvallend wit of als een echte blikvanger in zwarte uitvoering. Ook het tijdloos moderne LED-matrixdisplay en het discreet verlichte lichtframe overtuigen. Zo past NEA SMART 2.0 perfect in jouw woning en krijg jij altijd een aangenaam gevoel.


954-D148_transparent - 81637

954-D153_transparent - 81638


NEA SMART 2.0


NEA SMART 2.0 – Altijd de juiste comforttemperatuur


Een volledig overzicht van de NEA SMART 2.0 temperatuurregeling vind je in onze brochure die je via onze website kunt downloaden.

Brochure bekijken


Nog vragen over de temperatuurregeling?

Onze experts geven antwoord op veelgestelde vragen

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection