Werkomgeving

Onze medewerkers een aantrekkelijke werkomgeving te bieden met zo groot mogelijke transparantie, mogelijkheden tot dialoog, flexibiliteit en efficiency is voor REHAU een vanzelfsprekendheid. Nu al beschikken wij op onze verschillende locaties wereldwijd over een aantal verschillende kantoorconcepten, die net zo individueel zijn als de mensen die daar werken.

REHAU vestigingen

Hoofdkantoor REHAU Rheniumhaus

Hoofdkantoor REHAU Rheniumhaus

REHAU heeft zich na de oprichting in de gelijknamige stad eerst in Duitsland en daarna in de omliggende westelijke landen gevestigd. Al snel volgde een uitbreiding in Europa en uitbreiding naar Noord-Amerika, Azië en Australië. Sinds meer dan tien jaar is de onderneming ook in Oost-Europa vertegenwoordigd.

Met meer dan 170 vestigingen wereldwijd zoekt REHAU altijd de nabijheid van de markt en de klanten. Daarom liggen veel van onze vertegenwoordigingen en fabrieken in China, Rusland, Noord-Amerika en Duitsland niet direct in stedelijke gebieden, maar meer bij de industriële centra. Dat biedt niet alleen voordelen op het gebied van de logistieke verbindingen, maar werkt ook positief op de werkomgeving en atmosfeer.

Kantoorconcepten

De eisen tot efficiënt en flexibel handelen en reageren nemen toe. daarom bieden wij op onze locaties wereldwijd een scala van verschillende kantoorconcepten, die net zo individueel zijn als de mensen die daar werken.

Of het nu gaat om kantoren voor één of meer personen of om kantoortuinen, altijd is de omgeving afgestemd op de behoeften van onze medewerkers. Wij realiseren in moderne nieuwbouw en in historische industriële gebouwen een werkomgeving die tegelijkertijd efficiënt, functioneel en flexibel in gebruik is.

Met "rehauwork", een nieuwe kantooromgeving, die in 2004 in de ruimten van een vroegere porseleinfabriek bij ons hoofdkantoor ontstond, creëren wij motiverende arbeidsomstandigheden. Onze medewerkers zelf hebben met hun ideeën deelgenomen aan de realisatie. Zo ontstond een uiterst moderne, flexibele en multifunctionele werkomgeving voor open communicatie en creatief werken, die in 2006 werd onderscheiden met de "Best Office Award".

rehauwork

rehauwork

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection