Verkeerstechniek

Toeleveringsindustrie voor auto's en bedrijfswagens

Partner van de vrachtwagentoeleveranciers: Samen op pad

REHAU is de competente en betrouwbare partner van de toeleveringsindustrie voor de motorvoertuigbouw en levert een breed programma op maat gesneden systeemoplossingen voor personenauto's en vrachtwagens. Zowel voor personenauto's en bedrijfswagens zoals bussen, vorkheftrucks of graafmachines: REHAU-oplossingen kenmerken zich met functionaliteit, montagevriendelijkheid maar ook met een bijzondere duurzaamheid.

Bij de ontwikkeling en fabricage van halffabrikaten en complexe systemen voor de voertuigtoeleveringsindustrie profiteren wij van jarenlange knowhow. Naast kunststofprofielen en -vormdelen voor het interieur en het exterieur leveren wij ook pneumatische en hydraulische slangen. Ook als fabrikant van slangleidingen voor het milieuvriendelijke AdBlue®-uitlaatgasreinigingssysteem overtuigt REHAU met toepassingsspecifieke producten.

Productprogramma voor personenauto en vrachtwagen

Producten voor de vliegtuigbouw: kunststof hoogvlieger

Voor de vliegtuigindustrie is REHAU al tientallen jaren een erkende partner, die de ontwikkelingen binnen de vliegtuigbouw ondersteunt en actief stimuleert. Op onze referentielijst staan de grootste fabrikanten in de branche zoals Airbus S.A.S., Fokker Aircraft, Eurocopter, FACC, Diehl Aircabin of Lufthansa Technik.

Veiligheid, betrouwbaarheid en efficiëntie zijn belangrijke factoren, waarmee wij al bij de materiaalkeuze en ontwikkeling van al onze productoplossingen rekening houden. Onze knowhow bij de verwerking van lichte bouwmaterialen en het innovatieve, baanbrekende lichte materiaal RAU-FLIGHT wordt naadloos opgenomen in de uitvoering van onze lichte profiel-, vormdeel- en systeemconstructies.

Het gebruik van REHAU-vliegtuigcomponenten en materialen zorgt voor een vermindering van het energieverbruik, draagt binnen de luchtvaart bij aan de verbetering van de efficiëntie en levert tevens een duurzame ecologische bijdrage.

Producten voor de vliegtuigbouw

Producten voor de vliegtuigbouw: kunststof hoogvlieger

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection