Verhoog het rendement

Beste Trinkwasserqualität wird durch bewährte Materialien ermöglicht

RAUTITAN – het drinkwatersysteem voor uw toekomst!

Met RAUTITAN kiest u voor rendement en kwaliteit! Want beproefde materialen maken ook bij problematische drinkwaterkwaliteiten een installatie die een leven lang meegaat mogelijk, dankzij de beste corrosiebescherming en de jarenlange know-how van REHAU bij de ontwikkeling en productie van hoogwaardige drinkwaterinstallatiesystemen.

Kwaliteit: 
Een belangrijke bijdrage aan deze zekerheid wordt ook geleverd door de beproefde schuifbuis-verbindingstechniek. Een techniek waarbij een eenvoudig en bovendien geniaal principe een snelle en tegelijk veilige montage ter plaatste mogelijk maakt.  Extra stappen voor de afdichting zijn overbodig, omdat u volledig op RATUTITAN kunt vertrouwen.

REHAU hecht veel waarde aan strenge kwaliteitscontroles. Tot nu toe doorstonden meer dan een miljard onderdelen de zware testen.

Duurzaamheid: 
Of u nu nieuw bouwt of een bestaande woning verbouwt, RAUTITAN is met een levensduur van meer dan 50 jaar het systeem van de toekomst. Het voldoet niet alleen nu al aan de toekomstige hygiënenormen, maar beschermt ook tegen bijvoorbeeld afzetting door kalk of corrosie als gevolg van roesten. Schoon drinkwater – met RAUTITAN een leven lang.

Rendement:
 
RAUTITAN is niet alleen eenvoudig, snel en veilig te monteren, het rendeert ook door zijn lange levensduur. Bespaar uzelf onnodige kosten en te voorkomen irritaties en profiteer van de zekerheid van RAUTITAN.

De RAUTITAN-installateur bij u in de buurt adviseert u graag.

Mit dem RAUTITAN Trinkwassersystem haben Legionellen keine Chance

Waarom drinkwaterhygiëne belangrijk voor u is

Wat u moet u weten over de hygiëne en zuiverheid van uw waterleiding.
Das RAUTITAN Komplettsystem für optimale Trinkwasserqualität

Het drinkwatertotaalsysteem

Ga voor de zuiverheid van uw drinkwater voor het RAUTITAN-totaalsysteem.

Finden Sie Fachhandwerker für Flächenheizungen

In Ihrer Nähe

Hier finden Sie schnell und einfach Handwerker, die Sie direkt kontaktieren können.