Voordelen van oppervlakteverwarming

Vorteile für die REHAU Fußbodenheizung

Behaaglijk, comfortabel, energiebesparend

Er zijn veel goede redenen om te kiezen voor oppervlakteverwarming van REHAU! Lees hier wat de voordelen van oppervlakteverwarming van REHAU zijn: 

Maak van uw ruimte uw verwarming!
In tegenstelling tot traditionele verwarmingen zorgt een oppervlakteverwarming voor een gelijkmatige verdeling van de warmte. Een temperatuur van ongeveer 20 graden is voldoende om het behaaglijk warm te hebben. Dat bevordert het welzijn en bespaart energie: al een twee graden lagere kamertemperatuur kan tot wel tien procent schelen in de verwarmingskosten. 

Voorkom energetisch zwakke plekken door middel van uw oppervlakteverwarming!
Hetzelfde principe dat de warmte van oppervlakteverwarmingen zo aangenaam maakt, voorkomt ook het ontstaan van koude zones die schimmelvorming kunnen veroorzaken: door gelijkmatig verwarmen wordt schade door schimmels voor mens en gebouwen voorkomen. Met als gevolg: veilig en ontspannen wonen. 

Geniet van rustige lucht!
De gelijkmatige verdeling van de warmte van een oppervlakteverwarming laat de lucht tot rust komen en verkleint het gehalte stof en huisstofmijt in de omgevingslucht. Met als resultaat: minder klachten bij mensen die allergisch zijn!

Uw verwarming is onzichtbaar!
Oppervlakteverwarmingen zijn erg onopvallend: ze verdwijnen in de vloer, het plafond of de muur. Daardoor kunt u uw interieur anders vormgeven en ziet de ruimte er opgeruimder uit. Bovendien hoeft u de verwarming niet meer te ontdoen van stof of te verven. 

Geniet van de weldadige warmte door koel water!
Bij een groter oppervlak is minder water nodig om te verwarmen. Oppervlakteverwarmingssystemen hebben voldoende aan water van een kleine 35 graden en zorgen daarmee voor een aangenamere temperatuur dan traditionele verwarmingen. Dat bespaart energie en behaaglijkheid. 

Samengevat: Een oppervlakteverwarming van REHAU is comfortabel, goed voor uw gezondheid en de bouwsubstantie en helpt dankzij de lagere watertemperatuur tot wel 20 procent te besparen op de verwarmingskosten.  

Bespaar ook! Neem gewoon contact op met een installateur van oppervlakteverwarmingen van REHAU bij u in de buurt.

Verwarm flexibel via het oppervlak: of het nu nieuwbouw, oudbouw of speciale projecten betreft.

Toepassingsgebieden

Verwarm flexibel via het oppervlak: of het nu nieuwbouw, oudbouw of speciale projecten betreft.
Weldadige warmte niet alleen via de REHAU vloerverwarming

Werking

Alles wat u moet weten over de werking van oppervlakteverwarming van REHAU.

Varianten

Ontdek de voordelen van vloer, muur- en plafondverwarming
Finden Sie Fachhandwerker für Flächenheizungen

Bij u in de buurt

Hier vindt u snel en eenvoudig een installateur waar u rechtstreeks contact mee op kunt nemen.