De nieuwe REHAU kantenband voor de EGGER 24+ collectie

04.03.2024

Interieurontwerp wordt sterk beïnvloed door trends die geïnspireerd zijn door de natuur en tijdloosheid. Vandaag de dag worden natuurlijke materialen en duurzaamheid sterk benadrukt, bijvoorbeeld door zachte, matte groene tinten in combinatie met natuurlijke lichte houtvarianten, of lichte, sobere tinten. Er zijn veel mogelijkheden, maar ze hebben allemaal één ding gemeen: harmonie.

De nieuwe Egger Decorative 24+ collectie, gelanceerd in februari, pakt al deze thema's briljant aan. Als specialist op het gebied van kantenband hebben we deze trend ook onder de loep genomen en bieden we met ons gevarieerde standaardassortiment de perfecte oplossingen voor een harmonieus ontwerp.

Bestel tot 10 gratis stalen

AdobeStock_551237118_CL - 100004664

Kantenband die opvalt...

RAUKANTEX edelmat is hier een perfect voorbeeld van en is de ideale aanvulling op de panelen in de PerfectSense Mat en TM12 PerfectSense Omnipore Mat series. Deze kantenbanden onderscheiden zich door hun hoge krasbestendigheid, anti-vingerafdruk en soft-touch eigenschappen, evenals een glansniveau van minder dan 6 punten. Ze zijn al verkrijgbaar in 1 mm dikte en in een groot aantal breedtes.

Natuurlijk bevat ons assortiment ook kantenband voor alle nieuwe structuren, inclusief de ST40-afwerking. De nieuw ontwikkelde decors zijn voorzien van onze Scratch Protect-lak, die bestand is tegen vingerafdrukken en krassen. Hierdoor kunnen de kantenbanden zonder beschermfolie worden geleverd. Voor extreme matheid heeft de lak een antireflecterende coating, zodat de kantenband niet glanst, zelfs niet onder een vlakke hoek.

Alle kantenband uit onze standaardcollectie is online te bestellen via het REHAU-klantenportaal. Als u voor 12.00 uur bestelt, worden de beschikbare artikelen nog dezelfde dag bij onze transporteur afgeleverd.

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection