Het perfecte element dankzij REHAU en Pfleiderer

Het perfecte element dankzij REHAU en Pfleiderer

100% eenheid van design voor de Pfleiderer Express Collection 2021 - 2024

Kantenbandspecialist REHAU en platenfabrikant Pfleiderer opteren voor een nauwe coördinatie tussen hun designcollecties. Want het perfecte constructie-element is pas mogelijk als plaat en kantenband perfect op elkaar zijn afgestemd. De samenwerking omvat zowel de platencollecties uit de Pfleiderer Express-collectie 2021 - 2024 als de Prime Boards XTreme Collection voor speciale matte en hoogglansoppervlakken. Deze eenheid van design geldt ook voor grote delen van de werkbladcollecties en de bijbehorende wandaansluitsystemen. 

Individuele producten van topkwaliteit: meubelmakers en interieurbouwers moeten tegenwoordig aan veel en strenge eisen voldoen. Tegelijk houdt dit ook een grote kans in voor het traditionele ambacht: mensen willen steeds vaker een interieur dat enerzijds functioneel is, maar anderzijds ook hun persoonlijkheid uitstraalt. Dit wordt nog versterkt door factoren zoals cocooning of de evolutie van Office naar Homeoffice.  

De samenwerking tussen REHAU en Pfleiderer tilt de collecties naar een hoger niveau. Decorkeuze, kwaliteit en beschikbaarheid van de elementen zijn zodanig op elkaar afgestemd dat de meubelmaker of interieurbouwer een 'totaal zorgeloos pakket' in handen krijgt.

De Express Collection 2021 - 2024 van Pfleiderer bevat standaard 139 decors, waarvan 128 decors uit de Design-collectie en 11 decors uit de Evergreen-pool. Bovendien is de 'perfecte match' tussen plaat en kantenband ook gegarandeerd bij de Prime Board XTreme Collection met haar extreem matte en hoogglanzende oppervlakken. Ook hier levert REHAU kantenbanden met dezelfde decors uit zijn kantenbandcollectie RAUKANTEX mirror-gloss of RAUKANTEX edelmatt.

Voor de werkbladencollectie 2021 - 2024 van Pfleiderer biedt REHAU 55 decors aan, onder andere in steen- en houtlook en effen kleuren. Daarnaast bevat de REHAU-collectie ook nog een wandaansluiting met dezelfde decors uit de collectie RAUWALON perfect-line.

Overtuig uzelf:

Kantenband zoeken     RAUWALON perfect-line

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection