700-D079_01 - 68327

Ramen heruitgevonden. Voor het leven van vandaag.

Moderne technologie is een vast onderdeel van ons dagelijks leven geworden. Waarom ook niet in uw ramen?

Met REHAU overtuigt u uw klanten – ongeacht of zij op zoek zijn naar een bijzonder ontwerp, innovatieve materialen of slimme oplossingen.


Onze ramen, huisdeuren, balkondeuren en hefschuifdeuren bieden vrijwel onbegrensde mogelijkheden voor het ontwerp en kunnen zo optimaal aan de behoeften van uw klanten worden aangepast.

Om u meer ruimte te geven voor creatieve ideeën en ervoor te zorgen dat u meer tijd kunt investeren in advies, hebben we een aantal nuttige tools en diensten ontwikkeld. Zij ondersteunen u bij de planning en verminderen uw administratief werk.

Hartelijk dank voor uw aanvraag. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Uw aanvraag kon niet worden verzonden. Controleer de verplichte velden.

An error occured, please try again later. (Form was not sent!)

Neem contact met ons op om meer te weten te komen over de voordelen

Lees meer over onze highlights:

RAU-FIPRO X Fenster

Ramen heruitgevonden met RAU‑FIPRO X

RAU-FIPRO X, de verbeterde versie van ons beproefde vezelcomposietmateriaal, creëert nieuwe mogelijkheden voor raamprofielen – met de unieke X-factor:

  • X-tra groot voor elementen tot 2,80 m
  • X-tra stabiel door volledige versterking tot in de hoeken
  • X-tra sterk voor vleugelgewichten tot 150 kg
  • X-tra efficiënt met Uw-waarden tot 0,60 W/m²K

Voor u betekent dit minder staal en minder gewicht tijdens transport en installatie. Voor uw klanten: nieuwe perspectieven wat grootte, vormgeving, energie-efficiëntie en geluidsisolatie betreft.

Meer informatie over ons hoogtechnologisch materiaal


Smart Home

Slimme oplossingen voor veiligheid en comfort

Een raam dat automatisch verlucht dankzij sensoren. Glas dat automatisch voor privacy en zonwering zorgt, dat overdag de screens en 's avonds de gordijnen vervangt? Ook aan zulke oplossingen is onze ontwikkelingsafdeling volop aan het werk.

Ontsluit nieuwe afzetmogelijkheden in de snel groeiende Smart Home-markt – zonder extra werk.

Uw voordelen:

  • Geef meerwaarde aan klassieke ramen en genereer extra omzet.
  • Word pionier in een groeimarkt.
  • Onderscheid u met eigentijdse en populaire producten.
Präventiver Einbruchschutz Smart Guard

Wereldprimeur: preventieve inbraakbeveiliging

De REHAU Smart Guard alarmmodule die in het raam kan worden geïntegreerd, herkent inbrekers en schrikt ze af voordat ze schade veroorzaken. Indien nodig meldt Smart Guard de poging tot inbraak aan de Smart Home centrale en start het individueel instelbare alarmprogramma.

Meer informatie over Smart Guard

GENEO INOVENT Lüftungsfenster

Het raam dat verlucht terwijl het dicht is

Het GENEO Smart INOVENT ventilatiesysteem regelt autonoom de duur en intensiteit van de ventilatiefasen. Het is uitgerust met sensoren die de luchtvochtigheid en zuurstofconcentratie in de ruimte meten en past op basis daarvan de ventilatiecapaciteit aan. Een stoffilter houdt alle deeltjes met een diameter van meer dan 10 μm, dus ook pollen, buiten.

Meer informatie over GENEO Smart INOVENT

Bied de volledige vrijheid bij ontwerp en vormgeving

Met het KALEIDO COLOR programma kunt u uw klanten een enorme keuze aan kleur- en designvarianten bieden. Afhankelijk van de gewenste look en oppervlaktestructuur kunnen er verschillende technieken worden gebruikt, zoals lakken of een foliebekleding. Met de aluminium voorzetschaal overtuigen uw ramen met hun hoogwaardige aluminiumlook. Dit geeft samen meer dan 400 ontwerpmogelijkheden.

Ontdek de kleurenwereld van REHAU

Trends waar uw klanten blij van worden

KALEIDO WOODEC, dat in lijn met de huidige 'Scandinavische' designtrend verkrijgbaar is in drie eiktinten, geeft ramen een heel bijzondere look en feel die nauwelijks van echte houten ramen te onderscheiden is.

KALEIDO WOODEC

KALEIDO WOODEC:
Nauwelijks te onderscheiden van houten ramen


Overtuigende details

Wij bieden tal van nuttige componenten om uw REHAU ramen op te waarderen. Overtuig uw klanten oplossingen op maat.

791_D004 - 55584

Onze barrièrevrije deurdorpel RAUCERO – met 0 mm dorpelhoogte – brengt functionaliteit en design samen. Hij is onderhoudsvriendelijk en onzichtbaar wanneer de deur gesloten is.

Makro_HDF - 94655521

Onze buitengewoon gladde High Definition Finishing (HDF) technologie is vuilafstotend, gemakkelijk te reinigen en uitermate weerbestendig.


Klanten winnen met duurzaamheid

Ook bij aankopen speelt milieuvriendelijkheid al geruime tijd een belangrijke rol. Onze producten onderscheiden zich door hun goede ecologische voetafdruk:

  • Jaarlijks besparen wij tot 97.000 ton CO2 door gebruik van secundaire grondstoffen, die we onder andere via ECO PULS terugwinnen.
  • Onze productie wordt continu geoptimaliseerd om nog meer energie te besparen.
  • Last but not least verminderen onze producten zelf het energieverbruik dankzij hun uitstekende warmte-isolerende eigenschappen.

ECO PULS - duurzaamheid in de praktijk

Wij recyclen uw ramen

Gaat u oude kunststoframen vervangen door nieuwe? Dan zorgen wij voor de recycling. Het materiaal wordt bij ons ingezameld, gereinigd, vermalen, gesorteerd, gedeeltelijk veredeld en uiteindelijk opnieuw gebruikt voor de productie van nieuwe raamprofielen.

Duurzaamheid

Van oude ramen worden weer nieuwe, innovatieve en duurzame raamsystemen gemaakt – in dezelfde kwaliteit als ramen van nieuw materiaal. Zo besparen onze ECO PULS ramen energie gedurende de volledige levenscyclus van het product, niet alleen wanneer ze geplaatst zijn.


Onze systemen

REHAU biedt geavanceerde technologie voor een onovertroffen comfort en voor de eisen van vandaag en morgen – zowel voor ramen, balkondeuren, terrasdeuren, voordeuren of hefschuifdeuren.

 

Wij zijn er voor u!

De tijd is rijp voor ramen die net zo modern zijn als ons leven. We kijken ernaar uit om met u te praten!

 

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection