REHAU Ramen en deuren

Ramen heruitgevonden. Voor het leven van vandaag.

Moderne technologie is een vast onderdeel van ons dagelijks leven geworden. Waarom ook niet in uw ramen? Met REHAU liggen alle mogelijkheden voor u open – ongeacht of u op zoek bent naar bijzondere ontwerpen, duurzame producten of slimme oplossingen. Lees meer over onze highlights:


Ramen die net zo modern zijn als ons leven

REHAU heeft zich tot doel gesteld ramen en deuren te ontwikkelen die net zo modern zijn als ons leven. Waardoor we niet alleen de wereld kunnen zien, maar die ook voor frisse lucht zorgen terwijl ze gesloten zijn. En die zelfs inbrekers afschrikken voordat er iets gebeurt.

Hebt u voor REHAU gekozen? Neem dan onmiddellijk contact op met een bekwaam installateur bij u in de buurt.

Zoek een raamspecialist


RAU-FIPRO X

Beste licht- en zichtomstandigheden

Meer dan ooit is er vandaag vraag naar een lichtovergoten architectuur. Grote raampartijen dragen daar aanzienlijk aan bij.

RAU-FIPRO X

Grenzeloze perspectieven

Met ons hoogwaardige materiaal RAU-FIPRO X zijn zelfs plafondhoge raamelementen tot 2,80 m mogelijk – helemaal zonder extra bovenlichten. Buitengewoon slanke profielen maken de raamvlakken nog groter.

Denk in nieuwe dimensies

700-D151 - 68820

Buitengewone mogelijkheden

Met onze hefschuifdeuren kunnen unieke panoramaeffecten worden gecreëerd. Met elementbreedtes tot 10 m en een openingshoogte van 2,70 m beschikt u over een enorme ontwerpvrijheid met verschillende openingssystemen.

Geniet van een maximaal panorama


 

Voel u gewoon veilig

REHAU ramen bieden een optimale inbraakbeveiliging. U kunt de weerstandsklasse geheel volgens uw persoonlijke veiligheidseisen bepalen. Zelfs de eisen van weerstandsklasse RC 3 zijn makkelijk haalbaar met de juiste aanvullende maatregelen.

179706_BE_nl - 71946


Om de 9 minuten vindt er ergens in België een inbraak plaats. Meestal blijft het dankzij een veiligheidsuitrusting alleen maar bij een inbraakpoging.

Smart Guard: schrikt inbrekers af voordat er schade wordt aangericht

Met de REHAU Smart Guard gaan we nog een stap verder. Visuele en akoestische signalen maken de dader duidelijk dat hij niet eens hoeft te proberen in te breken. Deze actieve afschrikking helpt schade aan ramen en deuren doelgericht te voorkomen.

Maak kennis met preventieve inbraakbeveiliging

Smart Guard


KALEIDO COLOR

Kleuren en vormen naar uw smaak

Het KALEIDO COLOR programma biedt een enorme keuze aan kleur- en designvarianten. Afhankelijk van de gewenste look en oppervlaktestructuur kunnen er verschillende technieken worden gebruikt, zoals lakken of een foliebekleding. Met de aluminium voorzetschaal overtuigen de ramen met hun hoogwaardige aluminiumlook. Resultaat: meer dan 400 ontwerpmogelijkheden.

Bovendien kunnen binnen en buiten natuurlijk verschillende looks met elkaar worden gecombineerd.

Beleef de kleurenwereld van REHAU

Fensterformen und -farben

Bij een veeleisende architectuur zijn vaak speciale vormen nodig. Laat uw creativiteit de vrije loop.


700-D081 - 61885

Een optimaal binnenklimaat bespaart verwarmingskosten en houdt u gezond

Het binnenklimaat is existentieel, het bepaalt uw gezondheid en prestaties. Behalve de juiste temperatuur, zijn vooral voldoende verse lucht en een optimale luchtvochtigheid van groot belang.

Energie besparen en milieu beschermen

Met onze raamsystemen krijgt u uw energieverbruik onder controle. De hoge isolatiewaarden zorgen voor een laag energieverbruik – tot 76% minder energie dan bij oude ramen*.

Kies uw REHAU energiebesparende ramen

Verse lucht met gesloten ramen

Verse lucht is essentieel voor een gezond binnenklimaat. Ze voorziet de vertrekken van luchtvochtigheid en voorkomt schimmelvorming. GENEO INOVENT levert verse lucht terwijl het raam gesloten is, via een geïntegreerd ventilatiesysteem.


*Daling van het energieverlies via het raam bij vervanging van oude houten / kunststoframen uit de jaren tachtig (Uf = 1,9; Ug = 3,0) door ramen met GENEO RAU-FIPRO X-profielen (Uf = 0,89; Ug = 0,5), raamafmetingen 123 x 148 cm


700-D119 - 68086


Ons milieu, onze verantwoordelijkheid

Als onderneming met een wereldwijd productieapparaat, draagt ook REHAU een bijzondere verantwoordelijkheid voor mens en milieu. Het spreekt dan ook vanzelf dat wij ons grondstoffengebruik en de energie-efficiëntie in onze fabrieken en van onze producten voortdurend optimaliseren. Tegen 2020 zal REHAU ruim 65 miljoen euro investeren in eigen en externe recyclinginstallaties om duurzaam grondstoffen te sparen.

210078_BE_nl - 71880

Ramen voor een comfortabele woning

Ook op het vlak van comfort bieden onze raamsystemen tal van mogelijkheden. REHAU ramen zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over lawaai, netheid en barrièrevrijheid.

Makro_HDF - 94655521

Onze buitengewoon gladde High Definition Finishing (HDF) technologie is vuilafstotend, gemakkelijk te reinigen en uitermate weerbestendig.

791_D004 - 55584

Onze barrièrevrije deurdorpel RAUCERO – met 0 mm dorpelhoogte – combineert functionaliteit met design. Hij is onderhoudsvriendelijk en onzichtbaar wanneer de deur gesloten is.

IFF_00202_Online - 67255

Lawaai geeft stress – en dat wil niemand in zijn woning. Door de 24-voudige geluidsreductie met onze ramen wordt uw woning een oase van rust.


Onze systemen

REHAU biedt geavanceerde technologie voor een onovertroffen comfort en voor de eisen van vandaag en morgen – zowel voor ramen, balkondeuren, terrasdeuren, voordeuren of hefschuifdeuren.

Onbegrensde perspectieven

Vind snel en eenvoudig een bekwame REHAU installateur in uw buurt.

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection