BUIS EN VERBINDINGSTECHNIEK

Bewezen kwaliteit

PE-Xa buizen: bewezen kwaliteit voor betrouwbare resultaten

De RAUTHERM vloerverwarmingsbuizen zijn vervaardigd uit het hoogwaardige kunststof PE-Xa. Dit garandeert een uiterst duurzame en betrouwbare kwaliteit. De buizen zijn zuurstofdicht conform DIN EN ISO 15875 en DIN 4726. 

Voordelen

- Robuust en een lange levensduur
- Ongevoelig voor spanningsscheuren
- Verwerkingstemperatuur tot -100 C

Vooruitstrevend systeem

Eenvoudig en snel installeren

 Met verlegsystemen, buizen, verdeel- en regeltechniek ben je er nog niet. Een installatiesysteem is pas perfect wanneer ook de toebehoren afgestemd zijn op de installatiesituatie. Het uitgebreide assortiment toebehoren biedt daarom praktische oplossingen die uw werk op de bouwplaats eenvoudiger, comfortabeler en voordeliger maken. 


Schuifhulsverbindingstechniek

 Er kan gebruik worden gemaakt van de schuifhulsverbindingstechniek. Ideaal voor het efficiënt gebruiken van restlengtes. Met de schuifhulsverbinding ontstaat een permanent dichte verbinding zonder O-ring

Slimme montagetoebehoren

Met onze professionele en doordachte toebehoren bent u klaar voor alle voorschriften en situaties op de bouwplaats. 

860-D779_02
864-D805_563145_0
BAU-D398

New Content Item

Voordelen

-         Robuust en een lange levensduur
-         Ongevoelig voor spanningsscheuren
-         Verwerkingstemperatuur tot -100 C

Overzicht buizen

RAUTHERM SPEED buis

De nieuwe oranje buisgeneratie

De flexibele laagopbouw maakt het mogelijk: de RAUTHERM SPEED buis is tot wel 30% buigzamer in vergelijking met klassieke vloerverwarmingsbuizen en daardoor tot makkelijker en tot wel 20% sneller te verleggen.

Met de 10, 14 en 16 mm buisvoeringen bent u perfect uitgerust voor het verleggen van vloerverwarming/-koelingsystemen. De RAUTHERM SPEED buis is te combineren met alle gangbare verlegsystemen. 

RAUTHERM S buis

De robuuste en sterke buis

De uiterst robuuste RAUTHERM S buis is zeer geschikt voor gebruik op de ruwe bouwplaats. De RAUTHERM S buis is te verkrijgen in de buisdiameters 17, 20, 25 en 32 mm en onder andere geschikt voor het toepassen van betonkernactivering.