RAUVISIO crystal Deep Collection

Nieuw: RAUVISIO crystal Deep Collection

REHAU verleent matte oppervlakken een ongekend diepte-effect

13.07.2022

REHAU breidt de populaire glas-look van RAUVISIO crystal uit met een elegant diepte-effect en komt zo tot een nieuw boeiend element: de subtiel glanzende metaal-look. De nieuwe Deep Collection verleent matte oppervlakken voortaan een nieuwe dimensie in de diepte.

Met de nieuwe Deep Collection biedt het glaslaminaat RAUVISIO crystal een innovatief facet voor de interieurbouw. Met de kleurencollectie blaast een nieuwe wind over onze effen oppervlakken, waardoor designers wereldwijd unieke mogelijkheden wordt geboden om tal van meubelen en ruimten te ontwerpen. Geïnspireerd op de onpeilbare diepte van de oceaan, lijkt de collectie de meubelen tot leven te brengen door een interessant, prikkelend element: afhankelijk van de lichtinval wordt de schoonheid van de diepe glans zichtbaar en krijgt de ruimte een heel bijzondere sfeer. Sterk contrasterend of terughoudend en elegant in combinatie met andere oppervlakken: RAUVISIO crystal Deep past zich steeds harmonieus aan het totaalconcept aan. De tijdloze collectie bestaat uit zeven oogstrelende decors. Deze kunnen perfect met elkaar en met andere REHAU-collecties worden gecombineerd, maar ook met natuurlijke materialen zoals hout of steen.

Perscontact

Cornelia Martin

Rheniumhaus, 95111 Rehau
Tel: +49 9283 772261 
press@rehau.com

F20-D335 - 1081301

Eenheid van design voor meubelstukken uit één stuk

Het concept eenheid van design dringt door in alle collecties van REHAU en wordt consequent toegepast bij alle productlanceringen. Zo sluit ook de Deep Collection aan bij het idee van eenheid van design en materiaal met bijpassende rolluiksystemen en kantenbanden. Bij de rolluikkast zet RAUVOLET crystal-line de optiek van RAUVISIO crystal voort, voor een volledig uniforme voorkant in gesloten toestand. Bij de start van de verkoop is de complete RAUVISIO crystal Deep Collection ook als opbergsysteem RAUVOLET crystal-line vanaf één stuk verkrijgbaar. Ook de kantenband is een cruciale bouwsteen voor de uniformiteit van de collectie. Met RAUKANTEX heeft REHAU intussen al meer dan 50 jaar geleden een oplossing ontwikkeld die van de onderneming de vertrouwde partner heeft gemaakt in de meubelindustrie. RAUKANTEX pro verbindt oppervlakken en kantenbanden tot elementen uit één stuk, dankzij de nulvoegtechniek. RAUKANTEX is voor alle kleuren en formaten van RAUVISIO crystal Deep verkrijgbaar en levert een harmonieuze, monolithische look met boeiende diepte-effecten.

Voordelen bij verwerking en gebruik

RAUVISIO crystal wordt ook het “glas voor de meubelmaker” genoemd, omdat het bij verwerking en gebruik de waardevolle, veelzijdige look van glas combineert met de uitstekende eigenschappen van glaslaminaat. Ook de RAUVISIO crystal Deep Collection kan met het traditionele gereedschap van meubelmakers worden verwerkt en biedt de ontwerper absolute bewegingsvrijheid bij de creatie van het Interior Design. In het dagelijkse leven overtuigt dit materiaal door zijn hoge duurzaamheid, zijn onderhoudsvriendelijkheid en zijn uitzonderlijke breuk- en krasvastheid.

Vanaf juli 2022 zijn de decors van de nieuwe RAUVISIO crystal Deep Collection verkrijgbaar als geperste grootformaatplaten in het formaat 2800 x 1300 x 19 mm en als dun glaspaneel in het formaat 2800 x 1300 x 4 mm.

De RAUVISIO crystal-familie blijft groeien

Met nog eens drie trendcollecties uit de familie van het RAUVISIO crystal-glaslaminaat blijft REHAU doelgericht werken aan zijn positie als trendsetter en innovator. In de Pure Collection zullen in de toekomst tijdloze, puristische effen decors worden ondergebracht. Levendige natuurlijke decors worden samengebracht in de Strong Collection. In de Dynamic Collection brengen we een standaardprogramma onder dat bestaat uit opvallende en felle kleuren. En wie bij deze ruime keuze nog steeds niet vindt wat hij nodig heeft, kan bij REHAU ook helemaal individueel bestellen. Want REHAU kan het glaslaminaat 100 % nauwkeurig volgens de individuele specificaties instellen, op basis van RAL-tinten, hoogglanzend of mat. Dit aanbod wordt afgerond met nog enkele andere services. Zo kunnen klanten bijvoorbeeld met de oppervlakkenconfigurator fronten op maat met bijpassende nulvoegkantenband bestellen, en dit al vanaf één stuk.

Meer informatie over de RAUVISIO-collecties, inclusief een overzicht van de beschikbare decors, vindt u op www.rehau.com/crystal-deep.

F20-D350 - 1081287

F20-D328 - 1081010


F20-D330 - 1080993


F20-D334 - 1080989


Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection