Regel- en verdeeltechniek

Ruimtethermostaten voor een optimale temperatuurcontrole

De innovatieve ruimtethermostaat Nea maakt een comfortabele en nauwkeurige temperatuurregeling mogelijk voor een comfortabele leeftemperatuur. Handige functies , een nauwkeurige temperatuurinstelling en  het kiezen van verschillende tijdprogramma’s zijn met Nea kinderspel. Met de Nea Smart kan dit ook op afstand – aansturing en controle vanaf uw smartphone of tablet overal ter wereld. 

Ruimtethermostaat Nea Smart – temperatuur exact instellen

Nea Smart

Voor nieuwbouw en renovatie: de innovatieve ruimtethermostaat Nea Smart maakt mobiele toegang via het internet mogelijk. De intuïtieve bediening met draai-drukknop maakt een eenvoudige en nauwkeurige temperatuurregeling mogelijk.  Verkrijgbaar in bedrade (BUS) en draadloze uitvoering voor een brede toepassing.

Ruimtethermostaat Nea – aantrekkelijk design, comfortabele bediening

Nea

De bedrade ruimtethermostaat Nea maakt een eenvoudige temperatuurinstelling van een vloerverwarmingssysteem mogelijk. Nea overtuigt door een aantrekkelijk design, snelle montage, eenvoudige bediening en veel voordelige functies.  

Voordelen

Op groei-markten 

inspelen

Tot wel 20% energie besparen

Vuil-vrije installatie

Mobiel internet is nu al niet meer weg te denken uit ons leven
Tegen 2010 zullen zo’n 25 miljard appartementen met het internet verbonden zijn. Ruim 50% daarvan is de consumentensector. Een sterke groeimarkt die u met Nea Smart vandaag al kunt realiseren. 

Modern en slim
Een zeer nauwkeurige elektronische regeling zorgt ervoor dat oververwarming doeltreffend wordt vermeden. Tot wel 20% besparen op uw energiekosten per jaar. 

Nea Smart: een schone zaak
Dankzij de draadloze technologie snel geïnstalleerd. Hak- en stucwerk is overbodig. 

Verdelers

RAUTHERM SPEED verdeler

Het bijzondere aan de RAUTHERM SPEED HKV-D verdeler zijn de af-fabriek voorgemonteerde SPEED collectoren. Deze maken een eenvoudige en snelle insteekverbinding tussen de buis en de verdeler mogelijk. Knelkoppelingen behoren vanaf nu tot het verleden. Hierdoor kan tot 45% tijd bespaard worden bij het aansluiten van de verdeler.

De SPEED collectoren zijn perfect afgestemd op de RAUTHERM SPEED buis 16x1,5 mm. 

Een uitgebreid assortiment aan kogelkranen, regelventielen en warmtemeters garandeert een hoge mate aan flexibiliteit.

P HKV-D verdeler

P HKV-D verdeler


De P HKV-D verdeler is een hightech polymeer verdeler (50% glasvezelversterkt) en is beschikbaar in 2 t/m 12 groepen. De verdeler heeft een compact en strak design en gunstige hydraulische eigenschappen.

De verdeler is voorzien van regelventielen in de aanvoer om de volumestroom van de groepen te kunnen regelen. De retourbalk van de verdeler is geschikt voor thermische motoren zodat per groep open of dicht geregeld kan worden.

HKV-D verdeler

HKV-D verdeler


De HKV-D verdeler laat zich snel, zeker en eenvoudig m.b.v. knelkoppelingen verbinden met de vloerverwarmingsbuizen. De RVS verdeler is verkrijgbaar in 2 t/m 12 groepen.

Een uitgebreid assortiment aan kogelkranen, regelventielen en warmtemeters garandeert een hoge mate aan flexibiliteit.

REHAU 3001

rehau 3001


De REHAU 3001 is een glasvezelversterkte kunststof verdeler inclusief pompregelset. Verkrijgbaar in 1 t/m 16 groepen.  

De verdeler is voorzien van inregelventielen in de aanvoer om de volumestroom van de groepen in te kunnen regelen. De retourbalk van de verdeler is geschikt voor thermische motoren zodat per groep open of dicht geregeld kan worden.

Voor de toepassing stadsverwarming heeft REHAU speciale stadsverwarmingverdelers in haar assortiment. Een Eneco variant en een Nuon/Essent variant.

Verdelerkasten

Verdelerkasten


Voor het netjes wegwerken van de vloerverwarmingsverdelers levert REHAU verdelerkasten voor wandopbouw en wandinbouw. De kasten zijn vervaardigd uit plaatstaal en worden in het wit geleverd.

Contact

Heeft u vragen? De medewerkers van onze verkoopkantoren helpen u graag verder.

Contactaanvraag

Downloads

Engineering progress

Enhancing lives