SYNEGO SLIDE schuiframen en -deuren

SYNEGO SLIDE

Ervaar de nieuwe lichtheid.

Eindelijk zijn er schuifdeuren die met weinig kracht en eenvoudige handelingen kunnen worden geopend en gesloten.

En de raamvariant biedt een ongekende flexibiliteit bij de inrichting van de woonruimten.

Maak kennis met moderne architecturale mogelijkheden en nieuwe ruimteconcepten. De schuiframen en -deuren van het SYNEGO SLIDE profielsysteem zullen u versteld doen staan.

De elegante verbinding tussen binnen en buiten

SYNEGO SLIDE

Meer ruimte om te leven

Bij het ontwerp van uw woning – zowel bij nieuwbouw als renovatie – kunt u meer ruimte creëren en moderne woonconcepten toepassen. De schuiframen zorgen voor plaatsbesparende openingen en een mooie verbinding tussen binnen en buiten. Uiteraard met de lichtlopende werking die de SYNEGO SLIDE productfamilie kenmerkt.

SYNEGO SLIDE

Tot in de puntjes verzorgd

De designoplossingen worden aangevuld met de optie van een volledig rondom gecoate sponning – voor een uniforme look van uw ramen en deuren.

SYNEGO SLIDE

Ruim 400 designmogelijkheden

Het KALEIDO COLOR programma biedt een enorme keuze aan kleur- en designvarianten. Zo ontwerpt u uw gevel en leefruimte volledig volgens uw eigen ideeën.

KALEIDO COLOR kleurenassortiment


Maximale afmetingen 4m x 2,6m

Geniet van de nieuwe lichtheid.

De innovatieve sluitbeweging van SYNEGO SLIDE gaat heel eenvoudig, bijna letterlijk in een handomdraai. Dit zorgt voor een totaal nieuwe, super gemakkelijke en gebruiksvriendelijke bediening van de schuifdeur of het schuifraam. Zo gaat het openen en sluiten haast vanzelf met een minimale krachtsinspanning.

Het schuifelement wordt dankzij het innovatieve sluitmechanisme gelijkmatig tegen het kozijn gedrukt. In combinatie met de omtrekafdichting ontstaat zo een onovertroffen afdichting – ook tegen slagregen.

SYNEGO SLIDE biedt de beste waarden.

Maak kennis met de eigenschappen van een totaal gecoördineerd systeem.

SYNEGO SLIDE schuiframen en -deuren

Aangename warmte

Langs oude ramen gaat in een woning het meeste energie verloren. Ze zijn slecht geïsoleerd en technisch meestal al lang verouderd. Gevolg: dure verwarmingsenergie verdwijnt door de ramen naar buiten.
De SYNEGO SLIDE schuiframen en -deuren onderscheiden zich daarentegen door hun uitstekende warmte-isolerende eigenschappen. Zij halen een warmte-isolatiewaarde Uf tot 1,3 W/(m²K). Het energieverlies naar buiten wordt tot een minimum beperkt, zodat de warmte binnen blijft.

IFF_00216_01 - bearbeitet - 1074816

Stil in thuis

Net als bij het beproefde basisprofielsysteem SYNEGO, kan ook bij SYNEGO SLIDE hoogwaardig geluids- en warmte-isolerend glas worden geplaatst. Dit komt niet alleen de energie-efficiëntie ten goede, maar houdt ook lawaai buiten.
Op die manier verbetert het systeem de levenskwaliteit, doordat het geluid met wel 43 decibel wordt verminderd.

SYNEGO SLIDE schuiframen en -deuren

Hoge slagregendichtheid

Het innovatieve sluitmechanisme van SYNEGO SLIDE zorgt voor een gelijkmatig verdeelde aandrukkracht van het schuifelement. Hierdoor sluit de omtrekafdichting perfect aan – en is een uitstekende slagregendichtheid gewaarborgd.

700-D071 - 60413

Meer veiligheid

De slimme oplossingen van REHAU maken het inbrekers moeilijk.

Beveiliging tot weerstandsklasse RC 2

Ramen met weerstandsklasse RC 1 bieden slechts een beperkte inbraakveiligheid en kunnen daardoor tamelijk snel worden opengebroken. Bij hogere weerstandsklassen is daarentegen aanzienlijk meer tijd en vooral ook zwaar gereedschap nodig. SYNEGO SLIDE hefschuiframen en -deuren halen een weerstandsklasse tot RC 2.

Inbrekers gericht afschrikken

De REHAU Smart Guard alarmmodule die in de ramen kan worden geïntegreerd, detecteert inbrekers en schrikt ze doeltreffend af voordat ze schade aanrichten. In het uiterste geval wordt draadloos het hoofdalarm geactiveerd.
Met optionele Smart Home-koppeling voor alarmprogramma's op maat (nog niet beschikbaar in België en Nederland). 

Slimme ruimteconcepten

SYNEGO SLIDE als raamvariant zorgt voor veel licht en biedt flexibele ontwerpmogelijkheden. Deze ramen zijn plaatsbesparend, lichtlopend en elegant en vormen designaccenten in uw woonruimte.

Plaats uw meubels zoals u wilt. Laat de bloemen op de vensterbank staan terwijl u het raam openzet. Geniet van de flexibiliteit en benut de ruimte vlak voor de ramen zoals u wilt.

Met de raamvariant van SYNEGO SLIDE krijgt u een ongekende vrijheid bij de inrichting van uw woonruimte. Dit wordt mogelijk gemaakt door de raamvleugel die evenwijdig met de muur opengaat en niet in de ruimte naar binnen draait.

Richt uw huis in volgens uw eigen wensen – zonder dat u rekening hoeft te houden met raamvleugels die naar binnen opendraaien.

Duurzaamheid

Duurzaamheid in de praktijk

Als onderneming die wereldwijd actief is, draagt REHAU een bijzondere verantwoordelijkheid voor mens en milieu. Zo optimaliseren wij continu ons grondstoffengebruik en de energie-efficiëntie in onze fabrieken en producten. REHAU raamprofielen met het EcoPuls-productlabel bestaan nu al voor 40 tot 75 % uit recyclingmateriaal en staan garant voor deze positieve ecologische voetafdruk.

Meer informatie over EcoPuls

Engineering progress

Enhancing lives