NEA SMART 2.0

Informaţii de protecţie a datelor NEA SMART 2.0

Compania noastră REHAU se bucură că v-aţi decis pentru utilizarea sistemului nostru de reglare NEA SMART 2.0. Mai jos veți afla cum sunt procesate datele personale colectate în legătură cu utilizarea sistemului.

Ce tipuri de date stocăm?

Odată cu folosirea aplicaţiei REHAU pentru sistemul dumneavoastră de reglare NEA SMART 2.0, datele introduse de dumneavoastră vor fi stocate. 

Putem colecta următoarele date:

Vă rugăm să ne ajutați să menținem datele dumneavoastră actualizate, informându-ne cu privire la orice modificare a datelor dumneavoastră personale, în special a datelor de contact.

Pentru ce folosim datele dumneavoastră?

Folosim toate datele puse la dispoziţie de dumneavoastră pentru a vă putea oferi pachetul de funcţii complet al aplicaţiei şi al sistemului de reglare. Baza juridică pentru această prelucrare este art. 6 I lit. b DSGVO. 

Puteţi decide dacă ne puneţi la dispoziţie toate nformaţiile necesare, pentru a obţine astfel acces a pachetul de funcţii complet. 

Astfel, este necesară, de ex. indicarea adresei, pentru a putea reprezenta datele de vreme pentru amplasamentul sistemului de reglare. Folosim adresa dumneavoastră de e-mail pentru a vă informa despre actualizări pentru sistem dacă, în cazuri particulare, o actualizare automată nu este posibilă sau nu este prevăzută. 

Pentru fiecare dispozitiv mobil pe care este instalată aplicația NEA SMART 2.0, puteți decide în mod individual dacă doriți să utilizați funcția de geofencing. Dacă activați această funcție, locația curentă a dispozitivului dvs. mobil este determinată la intervale regulate. Urmărirea locației este activă în fundal chiar și atunci când aplicația este închisă. Atunci când utilizați această funcție, puteți beneficia de reducerea încălzirii sau răcirii clădirii dvs. atunci când nu există niciun ocupant în interior. Încălzirea poate fi activată automat în timp ce vă aflați în drum spre casă. Astfel se obține o funcționare și mai eficientă a sistemului dumneavoastră de încălzire/răcire.

De asemenea, sistemul trimite valori măsurate de sistem din operarea instalației la un server. Aceste valori sunt prelucrate pentru a vă putea prezenta în aplicaţie diferite evaluări. Analizele conţin de ex. variaţia temperaturilor camerei şi ale umidităţilor camerei, precum şi indicaţii pentru economisirea energiei.

Dacă setaţi în aplicaţie denumiri de incinte şi imagini, datele vor fi folosite pentru a salva şi reutiliza datele odată setate. Se evită astfel şi situaţia în care diferiţi membri ai familiei efectuează introduceri sau setări contradictorii. În aplicație sunt vizibile și alte date ale celorlalți utilizatori ai aceleiași instalații de încălzire/răcire.

În caz de service, puteți acorda serviciului nostru de asistență clienți sau unui partener de service însărcinat de dvs. acces temporar sau permanent la instalația dvs. de încălzire/răcire și, în variante individuale, acces la datele dvs. de utilizare (inclusiv la datele privind instalația de încălzire/răcire). istoricul utilizării). Astfel, persoana respectivă are acces la toate datele pe care le-ați furnizat.

Datele dvs. personale vor fi utilizate în continuare de noi sau de companiile de marketing desemnate de noi pentru a vă contacta în scopuri de cercetare de piață prin e-mail, notificare push, poștă sau telefon. Temeiul juridic pentru această utilizare este art. 6 I f DSGVO. Puteți să vă opuneți la această utilizare a datelor dvs. în scopuri publicitare în orice moment în viitor.

Datele obținute sunt evaluate din punct de vedere statistic în cadrul exercitării intereselor legitime și sunt utilizate pentru dezvoltarea și depanarea ulterioară a produselor noastre. În contextul acestei dezvoltări ulterioare, datele vor fi utilizate doar în mod anonim, în măsura în care acest lucru este posibil din punct de vedere tehnic.

Cum vă puteți șterge datele personale?

În același mod în care ne furnizați datele cu caracter personal, puteți, de asemenea, să le ștergeți dvs. în orice moment. În cazul în care vă ștergeți singur datele cu caracter personal, REHAU nu va păstra o copie a datelor cu caracter personal șterse. Funcțiile pentru care au fost colectate datele cu caracter personal nu mai pot fi utilizate. 

Secțiunea anterioară se referă la datele personale introduse în cadrul aplicației. Dacă doriți, de asemenea, să vă ștergeți întregul cont de utilizator cu REHAU, vă rugăm să contactați service.de@support.rehau.com. Vă rugăm să rețineți că ștergerea contului de utilizator REHAU poate afecta și alte aplicații de la REHAU, de exemplu Re.Guard, la care nu veți mai avea acces.
După ce v-ați șters datele personale, nu mai este posibil să vă atribuim datele de măsurare pe care continuăm să le stocăm.

Alte scopuri de prelucrare

REHAU se supune unei multitudini de alte obligaţii legale. Pentru a putea îndeplini aceste obligaţii, prelucrăm datele dumneavoastră în măsura necesară şi le retransmitem, după caz, în cadrul obligativităţilor declaraţiilor legale către autorităţile responsabile. Baza juridică pentru această prelucrare este art. 6 I lit. c DSGVO. O prelucrare corespunzătoare are loc în continuare pe baza prevederilor juridice comerciale şi fiscale referitoare la păstrare, în conformitate cu codul comercial şi codul fiscal.

Dacă ne-aţi acordat consimţământul respectiv sau dacă acest lucru este admisibil în cadrul intereselor îndreptăţile, REHAU va folosi adresa şi pentru asistenţa relaţiilor cu clienţii, pentru a vă furniza de ex. informaţii interesante privitoare la noile produse din domeniul Smart Home/controlul sistemelor de încălzire. Pentru a putea veni mai bine în întâmpinarea dorinţelor dumneavoastră şi a adapta produsele noastre la interesele dumneavoastră, poate fi necesară retransmiterea datelor dumneavoastră către terţi. 

Puteţi să vă opuneţi acestei prelucrări în orice moment din motive rezultate din situaţia dumneavoastră specială, respectiv puteţi revoca acordul dumneavoastră în orice moment fără a indica motive.

Numele și adresa organismului responsabil și a responsabilului cu protecția datelor

REHAU Industries SE & Co. KG
Helmut-Wagner-Str. 1
95111 Rehau
Germania

Responsabil cu protecția datelor: datenschutz@rehau.com

Durata stocării

Stocăm datele dumneavoastră cu caracter personal numai pentru perioada în care este necesar pentru scopurile pentru care au fost colectate, respectiv cât timp stocarea este dispusă legal sau în cadrul prevederilor autorităţilor. Ştergem sau blocăm datele dvs. de îndată ce acestea nu mai sunt necesare.

Datele de utilizare (date istorice) sunt șterse după cel mult 24 de luni.

Datele de instalare vor fi șterse după cel mult 15 ani de la încetarea utilizării. 

Datele complet anonime nu sunt neapărat șterse. 

În continuare, ştergem, respectiv blocăm datele dumneavoastră imediat în cazul revocării consimţământului dumneavoastră, precum şi al unui refuz îndreptăţit al prelucrării.

Transmitere planificată a datelor în state terţe

Pentru scopurile menţionate în această declaraţie de protecţie a datelor putem retransmite datele dumneavoastră personale către alte companii REHAU. Celelalte companii pot folosi datele dvs. cu caracter personal în interes propriu, pentru aceleaşi scopuri pentru care le utilizăm şi noi. Aceste companii pot prelucra datele dvs. personale pentru scopurile amintite în interes propriu. În cadrul grupului REHA, colaboratorii obţin acces la datele dumneavoastră personale, dacă acest lucru este necesar pentru realizarea activităţii lor.

Transmiterea datelor către filialele din afara spaţiului economic european se realizează fie pe baza unei decizii de conformitate a comisiei (art. 45 alin. 3 DSGVO), fie pe baza clauzelor standard de protecţie a datelor (art. 46 alin. 2 lit c DSGVO), care conţin garanţii adecvate pentru părţile implicate. 

Transferul de date către terțe părți

În continuare, putem retransmite datele dumneavoastră personale către terţi din afara societăţilor REHAU pentru prestări de servicii organizatorice, care ne sunt necesare la îndeplinirea obiectivelor menţionate sau în alte activităţi comerciale. Prestatorii noştri de servicii sunt obligaţi contractual să prelucreze datele personale exclusiv din însărcinarea noastră şi conform instrucţiunilor noastre. De asemenea, obligăm prestatorii noştri de servicii să respecte măsurile tehnice şi organizatorice, care asigură protecţia datelor cu caracter personal. În cazul în care furnizorii de servicii se află în țări în care legile aplicabile nu prevăd un nivel de protecție a datelor cu caracter personal comparabil cu legislația europeană, ne vom asigura prin contract că furnizorii de servicii în cauză respectă nivelul de protecție a datelor prevăzut de lege (clauze standard de protecție a datelor). Puteți obține mai multe informații în acest sens de la responsabilul nostru cu protecția datelor.

Drepturile dumneavoastră

Aveţi posibilitatea de a verifica respectarea dispoziţiilor de protecţie a datelor de către REHAU. În acest sens, aveţi următoarele drepturi:

Dacă aveţi întrebări despre aceste drepturi referitoare la prelucrarea datelor dumneavoastră personale, vă puteţi adresa responsabililor noştri cu protecţia datelor, care vă stau la dispoziţie inclusiv în cazul cererilor de informaţii sau pentru reclamaţii. Informații suplimentare privind protecția datelor pot fi găsite la adresa https://www.rehau.com/ro-ro/informatii-privind-protectia-datelor

01.06.2022

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection