RAUBASE plintsystemen

Productinformatie

Keukenplinten: de basis voor moderne keukenontwerpen

Dankzij het RAUBASE keukenplintensysteem behoren de tijden waarin meerdere componenten moeizaam op elkaar afgestemd moesten worden tot het verleden. Bestaande uit plinten, hoekprofielen, buiten- en binnenhoeken (90° en 135°), eindkappen en afdichtingsprofielen is RAUBASE een functioneel en tegelijkertijd decoratief element in elke keuken.

De holle profielen van de plinten hebben een zachte, onzichtbare afdichtlip die in de keuken een betrouwbare buffer tegen vocht en vuil vormt. RAUBASE keukenplinten zijn leverbaar in de nominale hoogten 100, 125, 150 en 225 mm.

De optioneel verkrijgbare metalen plintklem maakt een exacte en tijdbesparende montage mogelijk. Door de aandrukkracht van de bevestigingsklem van staal is altijd een optimale druk op de afdichtlip van de plint gegarandeerd.Design

Designvariaties voor de keukenplinten

Acht moderne decors uit de REHAU Express vormen het standaardprogramma waaruit de plinten snel en ook in kleine hoeveelheden besteld kunnen worden:

  • Magic aluminium glad

  • Magic aluminium geborsteld

  • Magic rvs geborsteld

  • Wit

  • Zilvergrijs

  • Zwart

  • Eiken rustiek

Buiten het standaardprogramma bieden meer dan 400 moderne decors ultieme designvrijheid.

Designcombinatie Metallic

Bij de REHAU designcombinaties Metallic komen functionaliteit en verwerkbaarheid van kunststoffen samen met de eisen die door het design worden gesteld en de touch van aluminium. De designcombinatie biedt de mogelijkheid in de hele keuken met een en hetzelfde oppervlak te werken en accentueren. Dankzij de hoogwaardige aluminiumlook of exclusieve rvs-look zorgt de designcombinatie Metallic voor een stijlvolle afwerking, zowel bij de plint, het corpus, de zijkanten, het werkblad, de nis als rondom de jaloeziedeuren.
Downloads