BAU-D1076 - 2895165

Ngrohja, ftohja dhe ajrimi


Jemi kujdesur personalisht për: Rrjetin tonë që t'ju përgjigjemi

Ju gjithashtu mund të gjeni në zonën tuaj një nga zyrat tona të shitjeve, ku do të jemi të lumtur t'ju përgjigjemi çdo pyetjeje ose të përgatisim oferta.

Gjeni personin e kontaktitKlimë efiçiente në ndërtimin e banesave, e instaluar në kohë dhe brenda buxhetit

Temperatura komode, rehati në dizajn dhe kosto e ulët operative. Këto janë kërkesat tona për ngrohjen në sipërfaqe në ndërtesat rezidenciale. Kjo është arsyeja pse ne zhvillojmë zgjidhje inteligjente që optimizojnë efiçiencën e konsumit të energjisë dhe që janë sfida arkitekture tek ndërtesat për zyra, për shtëpi me një ose me shumë familje, komplekse rezidenciale ose ndërtesa tregtare. Ky është avantazhi për klientët tuaj.

Avantazhi për ju: Shpejtësi e lartë në kantierin e ndërtimit

Sistemet tona për ndërtesa të reja dhe rinovime të bindin me cilësinë e vërtetuar, konceptet e instalimit me siguri maksimale dhe kursim kohe. Proces i shpejtë ndërtimi i garantuar.

RAUTHERM SPEED

Ngrohja në sipërfaqe me RAUTHERM SPEED - sistemi ynë i shpejtë ‑instalohet nga 1 person
Falë ngrohjes në sipërfaqe me RAUTHERM SPEED me sistemin Velcro për një, dy dhe shumë shtëpi familjare, ju mund të pajisni 3 në vend të vetëm 2 shtëpive për një familje në një javë:

  • 30% më pak kohë instalimi falë sistemit Velcro
  • Shtrim preciz me kapëset e besueshme të tubave
  • Mund të instalohet nga vetëm 1 person dhe pa nevojën e mjeteve

RAUTHERM SPEED - i shpejtë në çdo përdorim
Për kantieret e ndërtimit me kohë të shkurtër për ndërtesat rezidenciale dhe tregtare me cilësi të lartë, ne kemi zhvilluar RAUTHERM SPEED me panelin e çelësave Varionova. Të gjitha aktivitetet pasuese përfitojnë nga instalimi i shpejtë dhe aksesi i lehtë.

Për projektet e biznesit, ne rekomandojmë RAUTHERM SPEED me panele me palosje, i cili shpejton shtrimin në sipërfaqe të mëdha. Avantazhe të tjera. Panelet me palosje me cilësi të lartë kombinojnë izolimin akustik, termik dhe fiksimin e tubit në një përbërës të vetëm.


Kurseni edhe më shumë kohë në sistem
Rastësisht, me shpërndarësit e duhur të qarkut të ngrohjes dhe njësitë RAUTHERM për kontrollin, mund të shkurtoni me deri 45% kohën e instalimit për ngrohjen.


Kontrolli individual i dhomës NEA SMART 2.0: Kursim energjie, komod, miqësor ndaj mjedisit

Në vitin 2022, shitjet e pajisjeve me teknologji inteligjente për shtëpi do të arrijnë vlerën rreth 5.3 miliardë euro. Kjo është arsyeja pse sot po përdorni NEA SMART 2.0 - sistemi i kontrollit për çdo dhomë që ju lejon të mbuloni në mënyrë fleksibël një gamë të gjerë kërkesash për ngrohje dhe ftohje nën dysheme. Nga kontrolli i temperaturës së dhomës për shtëpi me një familje deri në ofrimin e zgjidhjeve komplekse deri në 60 dhoma.

Mësoni më shumë

*Statista DMO: Raporti për shtëpi inteligjente 2017

Sistemet REHAU për ngrohje dhe ftohje sipërfaqësore

In unserem Produktportfolio finden Sie viele weitere Systeme: Für große Flächen, hohe Nutzlasten, für Neubau und Modernisierung oder die Sanierung von historischen Gebäuden.

Ngrohja dhe ftohja e mureve: Rehati kudo

Ngrohja dhe ftohja në intervalin e ulët të temperaturës. Me këtë variant, muret e dhomës aktivizohen termikisht edhe gjatë rinovimit. Po ashtu, ideale për t’u kombinuar me energjinë gjeotermike.

Mësoni më shumë

0000F7C0_1941_1 - 1941


 

Energjia gjeotermike dhe ajrimi i ndërtesave: Shtesa e përsosur për ndërtime me efiçiencë në konsumin e energjisë

Energjia gjeotermike: Kosto e ulët operative dhe efikasitet i lartë

Përdorimi i energjisë gjeotermike po bind gjithnjë e më shumë pronarë ndërtesash. Kostot e ulëta operative dhe efikasiteti i lartë e bëjnë energjinë gjeotermike një zgjidhje tërheqëse: Në sektorin privat, së bashku me sistemet e ngrohjes në sipërfaqe dhe në ndërtimin tregtar si një burim energjie për kontrollin e temperaturës së bazës prej betoni.

Ajrimi i ndërtesave: Mbusheni ndërtesën me ajër të pastër

Të gjitha dhomat, ndërtesat dhe njerëzit që qëndrojnë në to, kanë nevojë për ajër të pastër, dhe sa më të mëdha të jenë ndërtesat, sa më shumë njerëz të punojnë ose jetojnë aty, aq më shumë ajër nevojitet. Me AWADUKT Thermo keni si mbështetje një zgjidhje të qëndrueshme, me efiçiencë në konsumin e energjisë dhe nga ana estetike me kërkesa në rritje, për ajrimin e ndërtesës.


 

Ftohja dhe ngrohja në ndërtesa jo-rezidenciale

0001DAC1_1735_0 - 1735

Tavan me ftohje në ndërtim të thatë: Instalim paraprak më i shpejtë

Tavani ynë REHAU me ftohje për aktivizimin termik të tavaneve është një sistem shtrimi në ndërtim të thatë. I përshtatshëm për ftohje dhe ngrohje, për ndërtesa rezidenciale dhe jo-rezidenciale.

Kontrolli i temperaturës së bazës prej betoni: Instalim i lehtë dhe jetëgjatë

Sistemet tona për kontrollin e temperaturës së bazës prej betonit (BKT) funksionojnë me materiale të qëndrueshme. Me instalimin e shpejtë dhe të lehtë, ju kurseni kohën e çmuar në fazën e ekzekutimit. Si sistem për instalimin në vend, si module të instaluara paraprakisht ose si module për instalim në kallëpet e betonit të përgatitura paraprakisht.

Sisteme ngrohje për industritë, sportet dhe hapësirat e hapura

Fleksibilitet, kosto të ulëta operimi dhe kontroll komod i temperaturës, të cilat gjithashtu nxjerrin në pah sistemet tona të tjera të ngrohjes në sipërfaqe:

  • Ngrohje industriale në sipërfaqe pa mirëmbajtje
  • Lidhja e ngrohjes në dysheme në 4 versione
  • Ngrohje e hapësirave ​të hapura për zonat pa akull dhe dëborë
  • Ngrohja e oborrit nga lideri i tregut botërorKontakte

A keni pyetje? Stafi në zyrat tona të shitjeve do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë.

Gjeni personin e kontaktit


Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection