REHAU Sanitärboxen

Kutia hidraulike REHAU

Shpejtësia e vlefshme

Me kutitë e reja hidraulike, për shembull, mund të instaloni tre lidhje të lavapjatës në të njëjtën kohë. E njëjta gjë vlen për të gjitha seritë e lidhjeve të tjera sanitare - pavarësisht nëse instalimi është i montuar mbi sipërfaqe ose nën sipërfaqe, pjesën-T ose përmes lakut.

Pajisjet montuese universale në kutitë sanitare mundësojnë një përdorim fleksibël në pothuajse të gjitha situatat e instalimit:

  • Muratura (ngjitje dhe mur)
  • Ndërtim i lagësht (shkumë)
  • Ndërtime të tjera në të thatë (duke punuar me profile CW)
  • si ndërtimi i stendave prej druri dhe dërrasat OSB

Deri në

kursim 70% i kohës

krahasuar me format klasike të instalimit

Vetëm 1 pjesë - e paravendosur 100%

Ju instaloni vetëm një komponent kompakt në vend të një numri të madh të komponentëve individualë. Lidhjet precize në milimetër, lidhjet e sigurta me rrotullim dhe linjat e gdhendura për një shtrirje të lehtë gjithashtu e bëjnë instalimin më të lehtë dhe minimizojnë rrezikun e ankesave.

rehau-sanitaerboxen - 113701


Izolimi - mendimi për gjithçka

Izolim termik 100 % sipas EnEV

Tubat dhe pajisjet brenda trupit të kutisë plotësojnë të gjitha kërkesat e EnEV dhe DIN 1988-200.

Përfshirë mbrojtjen akustike dhe të kondensimit

Trupi i kutisë ndan tubat nga struktura dhe zvogëlon në mënyrë efikase transmetimin e tingujve.Struktura e shkumës PUR me cilësi të lartë parandalon kondensimin.

100 %

sipas EnEV

Lloji

REHAU ju ofron një gamë të gjerë kutish sanitare me cilësi të lartë dhe pajisje unike:

  • Kuti sanitare për lidhje individuale (RSB), për lidhje të sakta (RSB +) dhe me matës uji
  • Kuti sanitare për instalime mbi sipërfaqe dhe nën sipërfaqe
  • Aksesorë nga A deri në Z: pllaka ndarëse, stenda mbështetëse, kryqëzim deri te pincat e shtypjes

Kutia hidraulike REHAU për lidhje individuale (RSB)

Ekspozuar

Lavapjatë

Lavapjatë

Lavaman

Lavaman

Lavatriçe

Lavatriçe

Lavatriçe me dy kuti pajisjesh elektrike të montuara nën sipërfaqe

Lavatriçe me dy kuti pajisjesh elektrike të montuara nën sipërfaqe

Vaska/Dushi

Vaska/Dushi

Vaska / Dushi me manikota rrëshqitëse

Vaska / Dushi me manikota rrëshqitëseMontuar nën sipërfaqe

Vaska / Hansgrohe / iBox

Vaska / Hansgrohe / iBox

Vaska / Hansa / Hansabluebox

Vaska / Hansa / Hansabluebox

Dushi / Hansgrohe / iBox

Dushi / Hansgrohe / iBox

Dushi / Hansa / Hansabluebox

Dushi / Hansa / Hansabluebox

Dush / Hansgrohe / iBox

Dush / Hansgrohe / iBox

Dush / Hansa / Hansabluebox

Dush / Hansa / Hansabluebox

Lidhje individuale

Lidhje individualeKutia hidraulike REHAU për lidhje të sakta (RSB+)

Ekspozuar

Lavapjatë

Lavapjatë

Lavaman

Lavaman

Lavatriçe

Lavatriçe

Vaska / Dushi

Vaska / Dushi

Vaska / Dushi me manikota rrëshqitëse

Vaska / Dushi me manikota rrëshqitëse

Montuar nën sipërfaqe

Vaska / Hansgrohe / iBox

Vaska / Hansgrohe / iBox

Vaska / Hansa / Hansabluebox

Vaska / Hansa / Hansabluebox

Dushi / Hansgrohe / iBox

Dushi / Hansgrohe / iBox

Dushi / Hansa / Hansabluebox

Dushi / Hansa / Hansabluebox


Kutia hidraulike REHAU me matës uji

Instaluar mbi/nën sipërfaqe

Kombinimi i matësit të lavapjatës

Kombinimi i matësit të lavapjatës

Sahat i dyfishtë

Sahat i dyfishtë

Aksesorë

Pllaka ndarëse 240 mm

Pllaka ndarëse 240 mm


Pllaka ndarëse 350 mm

Pllaka ndarëse 350 mm


Matës instalimi

Matës instalimi


Traversë lavapjate

Traversë lavapjate


Mbështetëse metalike

Mbështetëse metalike


Mbështetëse prej druri

Mbështetëse prej druri


Pincat e shtypjes

Pincat e shtypjes


Video

Engineering progress

Enhancing lives

KONTAKTI

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection