BAU-D1521 - 73786

NEA SMART 2.0: kursim energjie, komod, miqësor ndaj mjedisit

Në vitin 2022, shitjet e pajisjeve me teknologji inteligjente për shtëpi do të arrijnë vlerën rreth 5.3 miliardë euro. Kjo është arsyeja pse sot po përdorni NEA SMART 2.0 - sistemi i kontrollit për çdo dhomë që ju lejon të mbuloni në mënyrë fleksibile një gamë të gjerë kërkesash për ngrohje dhe ftohje nën dysheme. Nga kontrolli i temperaturës së dhomës për shtëpi me një familje deri në ofrimin e zgjidhjeve komplekse deri në 60 dhoma.

Përfitoni nga një sistem inteligjent që ju ofron shumë avantazhe.

Schnelle Installation

Instalim i thjeshtë, rregullim dhe mirëmbajtje e shpejtë

Lösung für alle Anwendungsfälle

Një zgjidhje për të gjitha aplikacionet

Elegantes Design

Dizajn elegant, me funksione inteligjente

Service und Support

Shërbim dhe mbështetje e klasës së parë nga REHAU

Einbindung in Smart Home-Systeme

Integrimi në sistemet inteligjente ekzistuese të shtëpive.

Umsatzwachstum von Smart Home Rritja e shitjeve në zona për shtëpi inteligjente

NEA SMART 2.0

*Statista DMO: Raporti për shtëpi inteligjente 2017Unë gjithmonë kam gati zgjidhjen e duhur


Nëse po bëni ndërtime apo rinovime

NEA SMART 2.0 e gjeni në version me valë ose me kabllo. Versioni me valë ju lejon të bëni zëvendësimin gjatë rinovimit pa kryer punime dhe suvatime të kushtueshme. Versioni me kabllo na bind me instalimet e thjeshta elektrike, po ashtu duke na ofruar zgjidhje për zëvendësimet e pothuajse të gjitha sistemeve ekzistuese.

Tregohuni fleksibil

Teknologjia me valë ose me kabllo në një pajisje të vetme - me njësi qendrore kontrolli nga NEA SMART 2.0, ofron gjithashtu instalime mikse. Falë moduleve të ndryshme, sistemi mund të çdo zgjerohet në çdo kohë sipas kërkesave.Më shpejt në kohën e lirë

Instalim i thjeshtë

Pavarësisht nëse instaloni NEA SMART 2.0 në version me valë apo me kabllo, të dy versionet janë shumë praktike dhe instalohen shpejtë.

Rregullim i shpejtë

Me NEA SMART 2.0, ju përfitoni nga programimi qendror i të gjithë pajisjeve të kontrollit - të përshtatshme për tu përdorur në telefona inteligjent, tabletë apo kompjuter.

Sistemi i kontrollit po ashtu kompenson balancimin e pamjaftueshëm hidraulik, p.sh. B. me përshtatjen automatike të parametrave të kontrollit si dhe me funksionin e ndezjes automatike.


954-D250 - 63155


Rritja e kënaqësisë së klientit përmes mirëmbajtjes në distancë

Në të ardhmen, kurseni kohë për takime në terren dhe zgjidhni mundësinë e mirëmbajtjes dhe diagnostikimit në distancë. Klientët tuaj do të mbeten të mahnitur nëse do tu përgjigjeni kaq shpejt!Komponentët e sistemit NEA SMART 2.0

NEA SMART 2.0

Kontrolluesi i dhomës

 • Dizajn i cilësisë së lartë
 • Me ekran matricë LED
 • Përdorim në version me kabllo ose me valë
 • I disponueshëm në ngjyrë të zezë dhe të bardhë

954-D137 - 44694

Baza

 • Njësi qendrore e kontrollit për 8 dhoma
 • Teknologjia hibride e përshtatshme për kontrolluesit e dhomave me kabllo dhe valë
 • LAN/WLAN si standard
 • Zgjerohet në mënyrë modulare

954-D131 - 74459531

Aktuatori

 • I mbyllur normalisht
 • Energjia efikase, konsumi i energjisë vetëm 1 vat

NEA SMART 2.0

Moduli i shtrirjes

 • Për deri në 4 dhoma shtesë dhe 8 aktuatorë
 • Treguesi i statusit nëpërmjet LED
 • Për montim në mur ose në mbajtëse hekuri

NEA SMART 2.0 App

Aplikacioni në telefonin inteligjent

 • Konfigurimi i sistemit përmes telefonit inteligjent
 • I disponueshëm në të gjithë botën
 • Mirëmbajtja dhe monitorimi në distancëSë bashku drejt suksesit

Si një partner i besueshëm, ju do të jeni gati për tregun e ardhshëm të “Shtëpive Inteligjente”

Mbështetje për shitjet

Ju ofrojmë mbështetje me materiale reklamuese të hartuara në mënyrë profesionale - të

personalizuara me logon tuaj. Për ju, kjo do të thotë të kurseni para dhe kohë. Jemi të lumtur ta përfshijmë shoqërinë tuaj në hapësirën tonë në internet për tregti të kualifikuara.

Mbështetje për këshillim dhe planifikim

Jemi të lumtur t'ju ndihmojmë duke ju ofruar mbështetje për planifikimin e projektit

dhe fazën paraprake të dizajnit të tij, duke përfshirë edhe punimet e ndërtimit në terren.

Softuerë

Pavarësisht nëse bëhet fjalë për një apartament, zyrë apo ndërtesë industriale, me

softuerin RAUCAD të REHAU për planifikimin dhe llogaritjen, ne ju ofrojmë një instrument profesional për planifikimin, projektimin dhe ofrimin e ngrohjes apo pajisjeve sanitare.

Smart Home-Partner

BIM - Të ndërtojmë modelet e informacionit

REHAU u ofron klientëve të saj përmbajtjen e BIM për një mori produktesh të ndryshme mund të përdoren Platformat BIM. Parandaloni problemet e BIM, vonesat, dhe ri-organizimet në zonën e ndërtimit dhe përmirësoni zbatimin e afatit dhe kostove përmes një transparence dhe kontrolli më të madh gjatë gjithë procesit të ndërtimit.Avantazhet me një shikim

Përparësitë për klientët tuaj:

 • Gjithmonë temperatura e duhur e komfortit falë përshtatjes automatike të ngrohjes nga mënyra se si e përdorin klientët tuaj
 • Komfort i cilësisë së lartë falë opsionit të kontrollit me zë nëpërmjet Alexa
 • Deri në 20% më pak kosto të ngrohjes falë tipareve inteligjente si gjeo-rrethimi, sinjalizimi kur dritaret janë hapur, modaliteti i kursimit të energjisë dhe kontrolli në distancë nëpërmjet aplikacionit
 • Dizajn elegant për çdo kohë me një ekran modern LED-Matrix dhe kornizë opsionale të ndriçuar
 • Sistemi i përgjithshëm i koordinuar në mënyrë të përsosur për ngrohjen dhe ftohjen nga një burim i vetëm

Përparësitë tuaja:

 • Një zgjidhje për të gjitha aplikacionet – nga një shtëpi ku jeton vetëm një familje te ndërtesat me 60 dhoma:
 • Fleksibilitet i lartë: janë të mundura instalimet mikse për kontrolluesit e dhomave me kabllo dhe valë
 • Zgjerimi funksional gjithashtu është i mundur në mënyrë retrospektive në rastin e zgjerimit ose rinovimit të ndërtesave
 • Instalim dhe rregullim i thjeshtë pa mjete me asistentin e instalimit në vendin e ndërtimit
 • Kursim i kohës dhe kënaqësi e lartë e klientit për shkak të mundësisë së mirëmbajtjes në distancë
 • Përditësimi automatik i softuerit të sistemeve të instaluara përmes përditësimeve “Në ajër”Pyetjet më të rëndësishme në lidhje me kontrolluesin inteligjent të ngrohjes NEA SMART 2.0

Në rubrikën tonë të FAQ, ju do të gjeni detajet më të rëndësishme dhe informacione të tjera lidhur me NEA SMART 2.0.

Lexo më shumë


954-D252 - 63157

Kontaktoni tani me përfaqësuesin tuaj të shitjeve.

Dëshironi të bëheni partneri ynë specialist për NEA SMART 2.0? Kontaktoni përfaqësuesin tuaj të shitjeve.

Faleminderit për kërkesën tuaj. Ne do t'ju kontaktojmë sa më shpejt të jetë e mundur.

Kërkesa juaj nuk mund të dërgohet. Ju lutemi kontrolloni fushat e detyrueshme.

An error occured, please try again later. (Form was not sent!)


Nea


A jeni të bindur për sistemin e kontrollit individual për çdo dhomë të provuar dhe testuar me Nea?


Kontrolluesi i temperaturës së dhomës Nea mundëson kontroll të qetë dhe të sigurt të temperaturës së komfortit. Pajisur me shumë funksione praktike, përcaktimi i saktë dhe përzgjedhja e programeve të ndryshme kohore bëhet si një lojë për fëmijë. Si një zgjidhje e plotë me shpërndarësin e kontrollit, kohë matësin, sensorin në distancë dhe akuatorin.

Përparësitë tuaja:

 • Montim i thjeshtë në kasë ose drejtpërdrejtë në mur.
 • Përdorim i lehtë përmes tre butonave
 • Vendosja e saktë e temperaturës së dhomës
 • Ndërrimi i pa zhurmë


Engineering progress

Enhancing lives

KONTAKTI

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection