BAU-D1523_01 - 75696

Prisni më shumë nga rregullatori i temperaturës

Ne përdorim teknologji moderne pothuajse në çdo sferë të jetës sonë. Përse jo edhe me rregullatorin e temperaturës në shtëpinë tonë? Temperatura e duhur është thelbësore për tu ndjerë komod në shtëpi.

Po sikur ngrohësi të rregullojë temperaturën sipas nevojave tuaja? Zbuloni NEA SMART 2.0: rregullatorin individual të dhomës nga i cili mund të prisni më shumë.

Më shumë funksione inteligjente

Rregullatori individual i dhomës nga NEA SMART 2.0 garanton temperaturën e duhur në kohën e duhur për çdo dhomë të veçantë.

NEA SMART 2.0 mëson nga sjellja juaj e ngrohjes dhe se si e përdorni atë dhe mund përshtatet automatikisht, pa ndërhyrjen tuaj. Dhe nëse dëshironi të ndërhyni manualisht, kjo është e mundur në çdo kohë ose te vetë pajisja, nëpërmjet aplikacionit gjithashtu përmes kontrollit me zë në Amazon Alexa.Më shumë avantazhe

Icon_Wohlfuehltemperatur_schwarz - 81457

Gjithmonë temperaturë komforti

Icon_EnergieSparen_schwarz - 81450

Deri në 20 % kursim energjie

Icon_Kristall_black - 81452

Cilësi e lartë, dizajn elegant

Icon_Smartphone_schwarz - 81453

Funksione intuitive, edhe përmes Aplikacionit

Icon_Gesamtsystem_schwarz - 81451

Sistemi i sigurt i së ardhmes
Më shumë komfort falë kontrollit me zë


Në shtëpi, shpesh na ndodh të kemi duart e zëna, ose thjesht duam të qetësohemi në paqe. Pse të mos e kontrolloni temperaturën me zë? Tek e fundit, edhe qeni na bindet me fjalë.

Qoftë kur jeni duke gatuar apo duke u qetësuar në divan: Falë kontrollit me zë nga NEA SMART 2.0, mund të kontrolloni me zë temperaturën e dhomës në çdo kohë. Ndaj dhe nuk është nevoja të zgjoheni apo t’a lëni në gjysmë atë që jeni duke bërë.
954-D197_01 - 62588


Më shumë mirëqenie gjithandej


Për shtëpinë tonë, ne duam zgjidhje të besueshme që na përshtaten me jetët tona. Mund të prisni më shumë nga zgjidhjet REHAU. Pasi të gjithë komponentët, duke filluar nga tubat për ngrohjen e dyshemesë e deri te rregullatori i temperaturës, dalin nga një burim dhe janë të kombinuara në mënyrë të përkryer. Ata janë fleksibël, rezistent dhe të besueshëm. Dhe ju ofrojnë më shumë funksione dhe komfort.


NEA SMART 2.0Kurseni më shumë energji me “Geofencing”


Telefoni juaj inteligjent e di saktësisht se kur vjen treni, autobusi apo shërbimi i shpërndarjes - pse të mos e dijë edhe sistemi juaj i ngrohjes?

NEA SMART 2.0 na e mundëson këtë. Falë teknologjisë “Geofencing”, sistemi i ngrohjes nën dysheme ngroh vetëm kur jeni në shtëpi, ose kur jeni rrugës për në shtëpi. Kjo kursen energji dhe mbron mjedisin.


Ja si funksionon teknologjia “Geofencing”:

Icon_Geofencing_01_schwarz - 81634

Kur ndodheni në shtëpi, NEA SMART 2.0 përcakton temperaturën tuaj komode.

Icon_Geofencing_schwarz - 81636

Kur largoheni nga shtëpia, NEA SMART 2.0 ul temperaturën dhe kursen energji.954-D195 - 62596Më shumë dizajn


Ne e modelojmë shtëpinë tonë me kujdes dhe sigurohemi që çdo gjë të jetë sipas shijeve tona. Edhe këtu, mund të prisni më shumë nga NEA SMART 2.0. Rregullatori i temperaturës ju ofron optikë me cilësi të lartë dhe një dizajn elegant në dy ngjyra tërheqëse: i thjeshtë dhe që nuk ju vret syrin me ngjyrë të bardhë ose i zi me pamje shumë estetike. Po ashtu, ekrani modern LED-Matrix dhe korniza elegante me dritë vezulluese janë vërtet mbresëlënëse. Pra, NEA SMART 2.0 përshtatet përkryer në shtëpinë tuaj dhe ju mund të ndiheni krejtësisht komod.


954-D148_transparent - 81637

954-D153_transparent - 81638

 
Broschüre NEA SMART 2.0


NEA SMART 2.0 - Gjithmonë temperaturë komforti e duhur


Broshurën së bashku me një përmbledhje të plotë të rregullatorit të temperaturës NEA SMART 2.0 mund ta shkarkoni nga faqja jonë e internetit.

19.10.2020 DUKE PASUR GJITHMONË TEMPERATURË KOMFORTI
pdf

Shkarko
(pdf, 3 MB)

19.10.2020 NDJESI E MIRË GJITHANDEJ
pdf

Shkarko
(pdf, 2 MB)

Kontakti

Faleminderit për kërkesën tuaj. Ne do t'ju kontaktojmë sa më shpejt të jetë e mundur.

Kërkesa juaj nuk mund të dërgohet. Ju lutemi kontrolloni fushat e detyrueshme.

An error occured, please try again later. (Form was not sent!)

Të gjitha fushat e shënuara me * duhet të plotësohen

Engineering progress

Enhancing lives

Kontakti

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection