BAU-D288 - 17700994

Instrument montimi

Instalim i shpejtë

Dhe kjo është e sigurt dhe e lehtë.

Mjetet e fuqishme të sistemit RAUTOOL sigurojnë instalimin e thjeshtë dhe të përshtatshëm të teknologjisë së lidhjes së manikotës rrëshqitëse.

Origjinale:

Teknologjia e lidhjes me manikota rrëshqitëse nga REHAU ka siguruar lidhje higjienike, pa hapësira të pashfrytëzuara për më shumë se 30 vjet. Tregon menjëherë rezistencën ndaj presionit dhe shtrëngohet pa një unazë-O.

Fushat e ndryshme të zbatimit:

  • Uji i pijshëm dhe instalimet e ngrohjes me RAUTITAN
  • Ngrohja dhe ftohja e sipërfaqes me RAUTHERM
  • Aplikime industriale me RAUPEX për ajër të kompresuar, ujë ftohës dhe më shumë
  • Furnizim me ngrohje lokale dhe qendrore me RAUTHERMEX dhe RAUVITHERM

BAU-D383 - 17843192


PICGT_0054_Dunkelgrau - 75721

Instaloni menjëherë:

RAUTOOL A-light2 Kombi optimizon punën në vendin e ndërtimit. Ndryshimi nga zgjerimi në rrëshqitje bëhet me një rrotullim të thjeshtë të kokës së pajisjes - pa ndërrim dhe pa pasur nevojë të hiqni mjetin nga dora juaj.

850-D010 - 23498131

Pajisur për të gjitha rastet:

Koncepti i mjeteve modulare me lloje të ndryshme të diskut siguron zgjidhjen e duhur për çdo kërkesë. Mjetet e fuqishme pa tela garantojnë një jetë të gjatë shërbimi. Mjetet manuale RAUTOOL janë të pavarura nga furnizimi me energji elektrike, pa mirëmbajtje dhe të vërtetuara në punën e përditshme të vështirë në vendin e ndërtimit.


A e dini?

Shumëllojshmëri unike:

Asnjë prodhues tjetër nuk ofron një gamë kaq të gjerë mjetesh.

Nga e vogël në të madhe:

Mjetet e sistemit RAUTOOL mbulojnë gamën e përmasave nga 10 deri në 160 mm.

Instaloni në mënyrë optimale

Për efikasitet maksimal në zonën e ndërtimit.

Mjetet profesionale të serisë RAUTOOL e përdorin teknologjinë e lidhjes së manikotave rrëshqitëse si një lojë për fëmijë.

Vulosur në mënyrë të përhershme në vetëm 3 hapa:

Prerja dhe kalibrimi i tubave është eliminuar plotësisht. Edhe para testit të presionit, një inspektim i thjeshtë vizual ju jep sigurinë e një produkti të prodhuar në mënyrë profesionale.

RAUTITAN: Zgjero fundin e tubit

1. Zgjero fundin e tubit

RAUTITAN Instalimi I Ujit sanitar: lidhjet e montuara

2. Lidhjet e montuara

RAUTITAN: shtyj manikotat rrëshqitëse

3. Shtyj manikotat rrëshqitëse

PICGT_0053_Dunkelgrau - 75720

850-D004 - 23497108

Ndryshimi i shpejtë®: ndryshim më i shpejtë i kokave të zgjerimit

Sistemi i patentuar për ndryshim të shpejtë redukton zhbllokimin dhe heqjen e kokave të zgjerimit në një çerek rrotullimi. Në rastin e lidhjeve komerciale me filetim, megjithatë, për këtë kërkohen katër rrotullime të plota.

Me largpamësi

Deri më tani, janë instaluar mbi 800 milion manikota rrëshqitëse REHAU. Për të vazhduar këtë histori suksesi, ne po zhvillojmë vazhdimisht novacione që i bëjnë mjetet e sistemit RAUTOOL më të lehta dhe më të shpejta.

Instaloni të mënyrë të qetë

BAU-D409 - 19788601


Edhe në situata kërkuese.

Mjete të fuqishme, pajisje optimale dhe njohuri profesionale nga praktika: Partnerët RAUTOOL dhe REHAU përfitojnë!

E përsosur: Aksesorë RAUTOOL

Aksesorë origjinal RAUTOOL - madje edhe për kërkesa të pazakonta: Sete karkase të dyfishta dhe të trefishta, susta spirale të brendshme për tubacione rezistente RAUTITAN, duke zgjeruar kokat dhe më tej.

I Fortë: Bateritë RAUTOOL

Prodhimi më i fundit i baterive Li-Ion siguron një jetë të gjatë shërbimi me kohë të shkurtër karikimi.

Optimale: shërbimi RAUTOOL

Udhëzime në terren, marrëveshje për marrje me qira të mjeteve dhe trajnim profesional: përfitoni nga shërbimet me vlerë të shtuar REHAU!

PICGT_0055_Dunkelgrau - 75723

Rrotullim i thjeshtë:

Me setin e 3-fishtë të karkasës, ndryshimi i dimensioneve është i shpejtë dhe i lehtë. Dimensionet 16, 20 dhe 25 përpunohen me një mjet pa nevojë zëvendësimi. Një rrotullim i thjeshtë është i mjaftueshëm.

RAUTITAN

I shpejtë dhe i rehatshëm në të gjitha situatat:

Pavarësisht montimit në lartësi, në akse të ngushtë ose në situata të tjera të pafavorshme ndërtimi, dizajni i lehtë dhe kompakt i mjeteve pa tela e bën instalimin të thjeshtë.

Pajisur për të gjitha rastet

Ndriçimi i integruar i zonës së punës LED ofron dritë të mjaftueshme në zonat e punës në errësirë.

Pasqyrë e mjeteve

RAUTOOL A-light2 Kombi

Mjet kombinimi

Përmasat: 16 - 40 mm

battery - 56543

RAUTOOL A-one

Mjet kombinimi

Përmasat: 16 - 32 mm

battery - 56543

RAUTOOL A-light2

Vegla për manikotat rrëshqitëse

Përmasat: 16 - 40 mm

battery - 56543

RAUTOOL Xpand QC

Mjet zgjerues

Përmasat: 16 - 40 mm

battery - 56543

RAUTOOL A5

Mjete kombinimi

Përmasat: 40 - 75 mm

battery - 56543


RAUTOOL Xpand big

Zgjeruesi i baterisë

Përmasat: 40 - 75 mm

battery - 56543


RAUTOOL G2

Vegla për manikotat rrëshqitëse

Përmasat: 40 - 110 mm

battery - 56543

Mjetet RAUTOOL K

Mjet kombinimi

Përmasat: 10, 14, 16 mm

RAUTOOL M1

Vegla për manikotat rrëshqitëse

Përmasat: 16 - 40 mm

Të disponueshme deri në fund të vitit 2019

Vegla të operuara në mënyrë hidrauliko-mekanike për manikotat rrëshqitëse në dimensionet 50 deri 63 mm ose 40 deri 110 mm


Konfigurues i mjeteve RAUTOOL

Werkzeugkonfigurator_RAUTOOL - 56862

Video

Engineering progress

Enhancing lives

KONTAKTI

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection