Kapakë kuzhine RAUVISIO

Xham inteligjent për kuzhinën tuaj

Pamja e xhamit i jep hijeshi, vlerë dhe pamje të veçantë kuzhinave tuaja. Me kristalin RAUVISIO, REHAU ka prodhuar një material novator që është ideal për t’u përdorur për sipërfaqet në kuzhinë.

Kristali RAUVISIO është një material polimerik qelqi që ju lë pa fjalë me pamjen estetike dhe cilësinë e lartë të qelqit kur përdoret në kapakët e kuzhinës, duke plotësuar disavantazhet e një xhami të vërtetë. Sipërfaqja fine e kristalit RAUVISIO me shtesë e hollë ofron një pamje interesante në kënde ose muret e pasme të kuzhinës.

Video

Përparësitë tuaja

Xhami ynë inteligjent duket estetikisht shumë mirë me avantazhet e tij shumë funksionale në përdorimin e përditshëm:

Optikë me cilësi të lartë

Falë efekteve me shkëlqim të thellë, kapakët e kristalit RAUVISIO janë pika e fortë për çdo kuzhinë. Efekti i ngjyrës së bardhë lejon që kapakët e kuzhinës tuaj të shkëlqejnë me ngjyra të përsosura.

Rezistente ndaj gërvishtjeve

Kristali RAUVISIO ka një rezistencë të lartë ndaj gërvishtjeve në përdorimin e përditshëm. Si rezultat, sipërfaqja mbetet po aq e bukur sa në ditën e parë edhe pas shumë vitesh.

Pastërti higjienike

Me kapakët e vërtetë tradicional të xhamit, papastërtia mund të mblidhet në banak. Kapakët e kristalit RAUVISIO janë plotësisht të pastër. Kështu që mikrobet nuk kanë asnjë shans.

Ngjyra të qëndrueshme

Kapakët e kristalit RAUVISIO për kuzhinë janë të qëndrueshëm në ngjyra dhe ndaj rrezeve UV. Edhe pas shumë vitesh, ju mund të shtoni module kuzhine në kapakët tuaj ekzistues pa asnjë ndryshim të dukshëm të ngjyrave.

Rezistencë ndaj goditjeve

Kristali RAUVISIO është 10 herë më rezistent ndaj thyerjes sesa qelqi i vërtetë dhe mund t’i rezistojë goditjeve. Sidoqoftë, nëse sipërfaqja është e dëmtuar, nuk ekziston rreziku i copëtimit dhe dëmtimit.

E lehtë për tu pastruar

Kapakët e kristalit RAUVISIO për kuzhinë kanë një shtresë llaku dhe për këtë arsye janë të pacenueshme ndaj shenjave të gishtërinjve. Papastërtia mund të pastrohet lehtësisht me ujë dhe një leckë me material mikrofibër.

E shkruajtshme

Sipërfaqja - e disponueshme edhe me një funksion magnetik - mund të shkruhet me shënues për tabela të bardha. Kështu mund të shkruani mesazhe të shkurtra për të dashurit tuaj në jetën e përditshme.

E qëndrueshme në ekstrem

Falë strukturës së tyre simetrike, kapakët e kristalit RAUVISIO për kuzhinë garantojnë qëndrueshmëri dhe janë imune ndaj dëmtimeve edhe pas shumë vitesh përdorimi.

Qëndrueshmëri e garantuar

Qëndrueshmëri e garantuar

Panelet tona RAUVISIO të presuara me materiale me bazë druri plotësojnë zinxhirin e furnizimit të vazhdueshëm PEFC për pyje të qëndrueshme.

Prodhuesi i kuzhinës

Prodhuesit e mëposhtëm të kuzhinave përdorin xhamin inteligjent nga REHAU kur përzgjedhin materialet e tyre:

 

Magjepsja nga kristali RAUVISIO

Lëreni veten të frymëzoheni çdo ditë nga mundësitë që sipërfaqet RAUVISIO ofrojnë në kuzhinën tuaj.

Kapakë kuzhine RAUVISIO
Kapakë kuzhine RAUVISIO
Kapakë kuzhine RAUVISIO
Kapakë kuzhine RAUVISIO
Kapakë kuzhine RAUVISIO

A jeni të përfshirë në industrinë e kuzhinës dhe mobilieve? Merrni më shumë informacion në lidhje me kristalin RAUVISIO.

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection