Vendosja e sistemit të ventilimit për një klimë më të mirë në shtëpi

Ajrosja e shtëpisë

Përmirësoni cilësinë e jetës suaj brenda 4 mureve të shtëpisë tuaj!

Të paktën dy të tretat e jetës njeriu i kalon në hapësira të brendshme. Cilësia e ajrit të dhomës pra luan një rol të rëndësishëm për shëndetin tanë. Pluhuri, tymi i duhanit, bakteret, aromat – të gjitha këto në mënyrë vendimtare e dëmtojnë cilësinë e ajrit. Ajrosja e mjaftueshme ndihmon. Pra: Hapni dritaret! Por në shumë ndërtime të reja dhe objekte të rindërtuara, për shkak të sistemit të përgjithshëm të rregulluar të ngrohjes qendrore, klimës dhe ajrimit, energjetikisht të ndjeshëm, nuk është zgjidhja më e mirë për të kursyer energji. Për më tepër që dritaret e hapura pa dashur i ftojnë mysafirët e paftuar: polenin, insektet dhe vjedhësit i gëzon kjo.

Futni tani – në mënyrë të kontrolluar dhe duke kursyer energji – ajër të pastër të freskët në shtëpi! Me shkëmbyesin e nxehtësisë gjeotermale të ajrit AWADUKT Thermo dhe me sistemin e dritareve GENEO INOVENT, ne ju ofrojmë dy mënyra të ndryshme por shumë efektive për të rritur në mënyrë të matshme cilësinë e jetës brenda katër mureve tuaja! Qoftë ndërtim i ri ose rindërtim: Sistemet tona kujdesen me besueshmëri për atë, që ju pa brenga të mund të frymoni lirshëm!

A e dini se:

  • ajri i pastër përmban 78 % azot, 21 % oksigjen, 0.03 % dyoksid karboni dhe 0.93 % gazra të dobishme? Ky kombinim ndryshon, kur në një hapësirë apo banesë të ketë njerëz, bimë ose sende.
  • Njerëzit çlirojnë me shumicë lagështi dhe dyoksid karboni në ajrin e brendshëm? Një person në qetësi arrin të djersijë rreth 1 litër djersë; një person aktiv rreth 2,5 litra. Një familje me 4 persona çliron deri në 10 litra ujë si avull uji në ditë në një ambient.
  • çdo njeri për çdo ditë thith dhe çliron rreth 24 kilogram ose konvertuar rreth 20,000 litra ajër?

Zgjidhjet tona

Shkëmbyesi i nxehtësisë gjeotermike të ajrit AWADUKT THERMO

Shkëmbyesi i nxehtësisë gjeotermike të ajrit AWADUKT THERMO

Për ventilim të kontrolluar të shtëpisë suaj që nga fillimi kujdeset sistemi i shkëmbimit të nxehtësisë ajër-tokë Awadukt-Thermo – zgjidhja optimale tek ndërtimet e reja. Jo vetëm që përmirëson mirëqenien, por e mbron edhe portofolin tuaj. Përmes sistemit të ventilimit bëhet shkëmbimi natyral i ajrit. Ajër të freskët pa dritare të hapura – kjo i zvogëlon kostot e energjisë. Sistemet e ventilimit nuk gjejnë përdorim vetëm tek shtëpitë me shpenzim të ulët të energjisë apo pasive.

Mësoni më shumë

Kontakte

A keni ndonjë pyetje në lidhje me ofrimin e zgjidhjeve tona për ventilimin në shtëpi? Jemi të lumtur që t'ju informojmë.

Na shkruani

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection