RAUBASIC

Instalimi i ujit të pijshëm dhe i ngrohjes pa O-rreth

901-D024 - 1112808

RAUBASIC

Instalimi i ujit të pijshëm dhe i ngrohjes pa O-rreth

Sistemi RAUBASIC: Çelës hidraulik radial pa O-rreth

RAUBASIC është sistem 6 bar për instalimet e ujit të pijshëm dhe të ngrohjes brenda ndërtesave. Sistemi i instalimit mbi të gjitha të mahnit me fleksibilitetin dhe teknologjinë e lidhjes së shpejtë dhe të sigurt.

Fleksibël në përdorim

Trinkwasser_Endkunde klein - 110467
Për instalimet e ujit të pijshëm

AGI_1307666942_CL_2 - 1106107
Për lidhjen e radiatorëve

Plotësisht i sigurt: Komponentët e sistemit me cilësi të besuar REHAU

Pavarësisht përdorimit tek instalimet e ujit të pijshëm apo te sistemet e ngrohjes, RAUBASIC mund ta gjeni në dimensionet 16, 20, 25 dhe 32 mm.

901-D020 - 1112810

RAUBASIC Tubat 

 • Tuba fleksibël PE-Xa me rezerva të larta sigurie
 • RAUBASIC Natur: për instalimin e ujit të pijshëm
 • RAUBASIC Eval me barrierë oksigjeni: për instalimin e ngrohjes
 • Tubat nuk kanë tendencën të krijojnë inkrustacione (depozita)
 • E disponueshme në dimensionet 16, 20, 25 dhe 32 mm

RAUBASIC Fitingjet 

 • Të dihtuara përgjithmonë pa O-rreth
 • Fitingje të përpunuara prej bronzi me cilësi të lartë
 • Unaza presuese nga inoksi me dritare të integruara shikimi për inspektim të thjeshtë
 • Identifikim i qartë i unazave presuese (sistemi + dimensionet)
   

Presim radial pa O-rreth falë teknologjisë së besueshme të lidhjes

Dihtim i përhershëm

 • Pa O-rreth, tubi është vetë dihtues.
 • Nuk ka nevojë për kalibrim ose trajtim shtesë në skaj të tubit 
 • Mundësia e menjëhershme e vënies nën presion
   

888-14-D025_401400_0 - 401400

Përfundoni me shpejtësi lidhjen, në vetëm disa hapa

901-D027 - 1112805

1. Vendoseni unazën e inoksit RAUBASIC plotësisht deri në fund të tubit. E lehtë për t'u dalluar nga vrimat e vrojtimit.

901-D030 - 1112801

2. Vendoseni fitingun RAUBASIC plotësisht në skaj të tubit deri te unaza presuese. 

901-D034 - 1112796

3. Vendoseni mjetin e montimit në një kënd të drejtë me pjesën e unazës presuese dhe presoni.

RAUTOOL Mjete montimi: nga profesionistët për profesionistë


Mjete të përshtatshme për një dihtim të përhershëm dhe instalim komfort:


 • Të përshtatura posaçërisht për teknologjinë e lidhjes RAUBASIC
 • Dizajn kompakt për përdorim më të lehtë edhe në një situatë të vështirë montimi
 • Komponentë me cilësi të lartë, për instalime të qëndrueshme 

901-D036 - 1112794

856-D515 - 50718411

RAUTOOL press Seti 16-25

Mjete presues manuale për dimensionet 16 – 25, duke përfshirë gërshërët e tubave 25

 • Të pavarura nga furnizimi me energji elektrike
 • Të fuqishme dhe të qëndrueshme
 • Model i nivelit fillestar me çmim të arsyeshëm

856-D830 - 1112820

RAUTOOL X-press2

Mjet hidraulik me bateri për dimensionet 16 – 32, që përfshin baterinë dhe mbushësin si dhe nofullat presuese 16 -25 (32 opsionale)

 • Përdorim i lehtë falë dizajnit ergonomik
 • Deri në 180 presime me një bateri
 • Të fuqishme dhe të qëndrueshme

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection