BAU-D393 - 18145554

RAUTITAN: Për ujë dhe ngrohje

Instaloni në mënyrë të sigurt.

RAUTITAN: sistemi universal për ujë të pijshëm dhe ngrohje.

Si një sistem gjithëpërfshirës dhe i ndryshueshëm, RAUTITAN është zgjedhja e parë për instalimet moderne.

RAUTITAN

RAUTITAN

Instalimi I Ujit sanitar:

Higjienë e përsosur, siguri afatgjatë dhe instalim i thjeshtë: sistemi RAUTITAN impresionoi të gjithë botën me instalimet e ujit të pijshëm.

Lidhja e radiatorit:

Qoftë për lidhjet e radiatorit nga dyshemeja, nga muri apo nga bordurat e skajeve - RAUTITAN gjithmonë ofron zgjidhjen e duhur.

Tuba fleksibil dhe të qëndrueshëm me rezerva të larta sigurie:

Tubi universal fleksibël RAUTIAN ofron fleksibilitet optimal - edhe në temperatura të ulëta. Nëse për instalimin duhet një tub i ngurtë, përdoret RAUTITAN i qëndrueshëm - tubi rezistent metal-plastik i përbërë. Tubat e izoluar paraprakisht mbështesin instalimin ekonomik.

RAUTITAN_trinkwasser_detail2 - 113678

A e dini?

Materiali për kërkesat më të larta:

Tubat PE-Xa përdoren për qëndrueshmëri, rezistencë ndaj korrozionit dhe përpunim të lehtë.

Izolim termik 100% sipas EnEV:

Koha më e shkurtër e instalimit mundëson tuba të izoluar paraprakisht për dimensionet 16-25 mm në dizajnë të ndryshme.

Instalim i thjeshtë.

212838 - 113675

RAUTITAN: unazat rrëshqitëse të teknologjisë së lidhjes - origjinali.

Siguri pa kompromis:

RAUTITAN krijon një lidhje të përhershme të ngushtë me tubin, pajisjet dhe manikotat rrëshqitëse. Dhe kjo pa unaza-O. Tubi vetë është vulosës, dhe instalimi mund t'i nënshtrohet menjëherë presionit. Materialet rezistente lejojnë që temperaturat e përpunimit të ulen në -10 ° C.

850-D009 - 23497947

1. Zgjero fundin e tubit

850-D008 - 23497765

2. Lidhjet e montuara

850-D007 - 23497651

3. Shtyj manikotat rrëshqitëse

Vulosur në mënyrë të përhershme në vetëm 3 hapa:

Prerja dhe kalibrimi i tubave është eliminuar plotësisht. Mjetet profesionale të serisë RAUTOOL e bëjnë instalimin edhe më të lehtë. Edhe para testit të presionit, një inspektim i thjeshtë vizual ju jep sigurinë e një produkti të prodhuar në mënyrë profesionale.

A e dini?

Sistemi i tubave dhe teknologjia e lidhjeve kanë qenë në përdorim në më shumë se 50 vende për më shumë se 30 vjet. Deri më tani, janë kryer mbi 800 milion lidhje me manikota rrëshqitëse.

Instaloni për një të ardhme të sigurt.

RAUTITAN: për instalimin e ujit të pijshëm pa plumb

Disqet e aliazhit pa plumb zhvilluar rishtazi nga RAUTITAN RX + ofrojnë të gjitha avantazhet e materialit të vendosur të diskut dhe janë gjithashtu pa plumb.

Rezistencë e lartë ndaj korrozionit pa plumb

RAUTITAN RX i ri + materiali janë testuar gjerësisht përmes testeve laboratorike dhe testeve shumëvjeçare në terren. Aliazhi është standardizuar nga DIN SPEC 2701 dhe ka qenë pjesë e listës pozitive të materialeve metalike nga Agjencia Federale e Mjedisit duke demonstruar që është i përshtatshëm për higjienën e ujit të pijshëm që nga viti 2018.

Me aliazhin e ri, ashtu si me diskun konvencional, një pjesë e madhe e kallajit siguron ndërtimin e shtresave optimale të mbulesës. Përveç rezistencës së lartë ndaj korrozionit, arrihet gjithashtu siguri afatgjatë.

AUTITAN RX+

RAUTITAN RX+

Zhvillim i vazhdueshëm i mëtejshëm:

REHAU ka mbështetur instalimin e ujit të pijshëm pa plumb për një kohë të gjatë: në vitin 2009, për shembull, përfshirja e pajisjeve pa fije polimeri RAUTITAN PX (me dimensione 16 deri 40 mm) ishte hapi i parë dhe në vitin 2011, pajisjet RAUTITAN SX të bëra prej çeliku inoks (me dimensione 16 deri 40 mm) ishin hapi i dytë për zhvillimin e një sistemi pa plumb. Pajisjet e reja pa plumb RAUTITAN RX + (me dimensione 16 deri 63 mm) tashmë paraqesin përfundimin logjik.

A e dini?

HIGJIENA E UJIT TË PIJSHËM

Kërkesat dhe dëshirat e konsumatorëve për higjienën e ujit të pijshëm do të vazhdojnë të rriten gjatë viteve të ardhshme.

Lista e kandidatëve REACH Evropian

Në vitin 2018, plumbi është shtuar në listën e substancave potencialisht shumë shqetësuese.

Instaloni në mënyrë aktive.

RAUTITAN: teknologjia e optimizuar e higjienës për ujin e pijshëm.

RAUTITAN ofron të gjitha kushtet paraprake për shpërndarjen në mënyrë higjienike të ujit të pijshëm.

Matësit e fundit përcaktojnë:
Uji me cilësi të përsosur është ushqimi ynë më i rëndësishëm. Kjo nuk duhet të ndikohet nga instalimet e gabuara në ndërtesa. Prandaj kërkohet një kujdes i madh për të siguruar cilësinë e ujit deri në pikën e fundit të përdorimit - nga planifikimi deri në zbatimin higjienik.

Mbani parasysh të ardhmen:
Pasi instalohen, tubacionet në mur dhe në dysheme të zhduken nga përceptimi. Kjo e bën edhe më të rëndësishme që gjatë zgjedhjes së sistemit të tubave të mbani parasysh të ardhmen. RAUTITAN bind me jetëgjatësinë e tij dhe gjithashtu krijon rezerva për standardet e higjienës së nesërme.

Koha për një lloj të ri instalimi

RAUTITAN është përshtatur në mënyrë optimale për ndërmjetësimin inteligjent të tubave, veçanërisht zgjidhjet përmes tubave dhe unazave. Nëse pikat individuale të përdorimit ose madje njësitë e përdorimit në tërësi nuk përdoren përkohësisht ose përgjithmonë, uji do të mbetet akoma në rrjedhën e ngarkesave mikrobike, p.sh. B. Legionella është neutralizuar në mënyrë optimale.

Teknologji e optimizuar higjienike

Me RAUTITAN, sipërfaqet e lëmuara parandalojnë depozitat në tub. Skajet e brendshme të pajisjeve janë të optimizuara në mënyrë hidraulike dhe fiksohen me shumë pak humbje të presionit. Të gjitha materialet e përdorura janë subjekt i kontrolleve të rrepta dhe janë të certifikuara për përdorim me ujë të pijshëm.

rautitan-trinkwasserinstallation - 113677

A e dini?

Diametrat e brendshëm deri në 50% më të mëdhenj:

Në krahasim me teknologjitë e tjera të lidhjes, RAUTITAN mundëson një rrjedhë thuajse pa pengesa edhe në zonën e kyçjes. Teknologjia e zgjerimit redukton kufizimet në minimum.

Pa mikrobe. Konfirmuar nga Instituti Fraunhofer:

Ngushtësia e lartë e pajisjeve parandalon në mënyrë efikase ndotjen. RAUTITAN ishte certifikuar në zonën e lidhjes si pa hapësira të pashfrytëzuara.

Instaloni në mënyrë fleksibile

RAUTITAN: opsionet individuale të lidhjes së radiatorit.

Pavarësisht lidhjeve të radiatorit nga dyshemeja, nga muri apo nga bordurat e skajeve - RAUTITAN ofron komponentët e duhur.

Duke menduar për gjithçka:

Duke pasur parasysh gamën tonë të tubave, pajisjeve dhe aksesorëve, mund të zbatohen të gjitha opsionet përkatëse të instalimit. Shpërndarësit e kabllove të ngrohjes për shpërndarjen dhe mbledhjen e kabllove të lidhjes kompletojnë gamën e produktit.

RAUTITAN

RAUTITAN: lidhja nga dyshemeja

Lidhja nga dyshemeja:
Pamja me cilësi të lartë e pajisjeve prej çeliku inoks dhe mundësia e lyerjes individualisht të pjesëve lidhëse u lejojnë atyre të përshtaten në mënyrë optimale në mjedis.

RAUTITAN: Lidhja në mur

Lidhja nga muri:
Lidhjet zhduken në mur dhe lejojnë hapësirën e lirë të tokës për një pastrim të lehtë.

RAUTITAN: lidhja nga bordurat e skajeve

Lidhja nga bordurat e skajeve:
Zgjidhja e rinovimit RAUDUO bën përshtypje me një kanal të koordinuar në mënyrë optimale dhe një pjesë programi të formuar. Instalimi është i lehtë dhe i pastër, madje edhe në dhomat e zëna.

A e dini?

Izolim termik 100% sipas EnEV:

Blloku i lidhjes së radiatorit RAUTITAN për një lidhje të thjeshtë dhe me energji efikase nga muri.

RAUDUO - Zgjidhja 2 në 1:

Dy dhoma të ndara në mënyrë termike lejojnë ngrohjen dhe linjat elektrike të vendosen paralelisht.

Instaloni në mënyrë të qetë.

RAUTOOL: mjete profesionale për të gjitha kërkesat.

RAUTOOL plotëson RAUTITAN. Koncepti i mjeteve modulare ofron pajisjen e duhur për çdo kërkesë.

Instaloni në bateri.

Mjetet RAUTOOL me bateri të fuqishme të prodhimit të fundit garantojnë një jetë të gjatë funksionimi me kohë të shkurtër ngarkimi.

Aksesorë të gjerë nga A deri në Z

Pavarësisht tapave të presionit, përshtatësve për shtrirje, kokave të zgjerimit, puntove zgjeruese, sustave të lakimit të brendshëm, seteve të karkasës, gërshërëve të tubave ose çelësave të tubave: aksesorët nga RAUTOOL përputhen në mënyrë optimale me konceptin tonë të mjeteve profesionale dhe bëjnë përshtypje me cilësinë e tyre.

RAUTOOL

RAUTOOL Quick Change

Ndryshimi i shpejtë®:

Ndryshimi më i shpejtë i kokave të zgjerimit falë sistemit të patentuar për ndryshim të shpejtë, zhbllokimi dhe heqja e kokave të zgjerimit zvogëlohet në një çerek rrotullimi. Në rastin e lidhjeve komerciale me filetim, megjithatë, për këtë kërkohen katër rrotullime të plota.

RAUTOOL A-light2 Kombi

RAUTOOL A-light2 Kombi:

Vetëm 1 mjet në vendin e ndërtimit duke e kthyer njësinë e kombinuar të zgjerimit dhe rrëshqitjes në drejtim të punës, duke pasur gjithmonë në dispozicion mjetin e duhur. Zgjeroni, ndërroni, rrëshqitni - pa shkëmbim.

A e dini?

Shumëllojshmëri unike:

Asnjë ofrues tjetër i sistemit nuk ofron një gamë kaq të gjerë mjetesh.

3 dimensione, 1 mjet:

Me setin e 3-fishtë të karkasës, ndryshimi i dimensioneve është i shpejtë dhe i lehtë. Dimensionet 16, 20 dhe 25 mm përpunohen me një mjet pa nevojë zëvendësimi. Një rrotullim i thjeshtë është i mjaftueshëm.

Video

Engineering progress

Enhancing lives

KONTAKTI

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection